kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 10.07.2017

Kesämaanantai lapsen kameralinssin läpi

Teksti
Karoliina Pentikäinen

F sai tänään kuvata kesämaanantain ihan itse. Ja tältä se näytti. Loma-aamun perinteeksi muodostunut aamupala-Uno, torikävely, Vakoilumuseo, kavereiden kanssa puistossa touhuamista ja vaikka mitä muuta. 

-Karoliina-

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X