kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 15.07.2017

Collegehousukäsilaukku on vihdoin löytynyt!

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Muistatte varmasti, kuinka olen etsinyt kissojen ja koirien kanssa itselleni kollarihousukäsilaukkua. Sitä sellaista rentoa ja reipasta pussukkaa, jonne voi sulloa rahapussin, kännykän ja avaimet silloin, kun lähtee ovesta ulos verkkarityylillä rennosti.

Etsintä on välillä tuntunut mahdottomalle, mutta niinpä vaan lopulta löysin haluamani. Kävin viime viikolla Prahan Palladium-ostoskeskuksen Calvin Kleinillä sovittamassa pipoa, kun yhtäkkiä muistin nähneeni netissä CKJeansin pussukan, joka voisi käydä käyttötarkoitukseeni. Pengoin ensin naisten laukut tuloksetta. Sitten siirryin miesten laukkuihin ja kaikkein alimmalla hyllyllä, kaikkien muiden laukkujen takana oli tämä yksilö. Bingo!

Eli mitä tästä opimme. Aivan kuin monien muidenkin tuotteiden kanssa, kannattaa suunnata miesten osastolle. Itse olen löytänyt parhaat pipot, isoimmat huivit ja rennoimmat kangaskassit miesten puolelta (aivan kuin näissä pitäisi edes mitään jakoa olla). Itse asiassa uudesta laukustani tuli kertaheitolla suosikkini myös muiden kuin kollarihousujen kaverina, enkä olekaan reissun jälkeen käyttänyt mitään muuta laukkua.

-Karoliina-

Kommentit (1)

Jos CK on jollekkin liian hintava niin Nikella (ja varmasti monella muulla merkillä) löytyy samankaltaista laukkua. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X