kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 18.08.2017

Mitä minulle tapahtuu? Vitamiinitaivaissa.

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Minulla ei ole koskaan kasvanut kynnet pitkiksi. Talven Biorion-kautena kynnet oikeasti vahvistuivat ja tukka tuntui vahvemmalle, mutta tämä tämänsyksyinen juttu on silti aivan ennenkuulumaton: Tajusin hetki sitten, että minulla on pidemmät (vahvat) kynnet kuin koskaan. Ja kun kävin kampaajalla, kampaaja kertoi, että minulla on sellainen 3-4 kuukauden megakasvu hiuksissa. Olenkin hieman kummastellut tuota uudesta tukasta koostuvaa irokeesia, joka on yhtäkkisesti päähäni ilmestynyt.

Aloin pohtia, mikä kumma on saanut hiukseni ja kynteni kasvamaan tällä tavallaa. Toki Biorinin käyttö on varmasti edesauttanut tuloksia, vaikka lopetinkin aktiivikäytön kesän alussa, mutta uskoisin, että takana on myös jotain muuta. Mietin, voiko se, että olen vedellyt noita vihermehujani huhtikuusta asti joka ikinen päivä, vaikuttaa kroppaani tällä tavalla? Voiko lasillinen parsaa, selleriä ja appelsiinia todella vaikutta vartaloon niin, vai onko kaikki tämä vaan hyvää sattumaa.

En ole aikoihin lakkaillut kynsiäni, mutta nyt uudet pitkät kynnet ovat innoittaneet taas lakkailupuuhin. Enkä kyllä ymmärrä, miksi kukaan ei ole koskaan aikaisemmin vinkannut minulle Dependin lakoista. Törmäsin tämmöisiin geelikynsiä jäljitteleviin lakkoihin Kicksissä viime viikolla, ja rakastuin heti. Kynsilakkakerrosten kuivuminen kestää OIKEASTI vain puoli minuuttia, lakka säilyy kynsissä todella hyvin ja lopputulos on oikeasti aika kaunis ja geelikynsimäinen. Olen kynsitaivaissa!

-Karoliina-

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X