kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 19.08.2017

Tällä peität näpyt ja ihopunoituksen – halpa meikkilöytö

Teksti
Karoliina Pentikäinen
2 kommenttia

Minä en ole kovinkaan ahkera tutustumaan meikkitrendeihin. Siskoni ovat ja heiltä saan vinkkiä, opastusta ja neuvoja, kun niitä tarvitsen.

Nämä kaikki kasvojen varjostushommat menevät ihan yli hilseen ja taitotasoni, mutta sen olen sentään oppinut, että (vasta?)värien kanssa on aika helppo pelailla. Jos minulla on megatummat silmänaluset, laitan niille aluksi punaista huulipunaa ja vasta sitten tartun valokynään.

Näppyjen päälle ja punaisiin läikkiin naamassa (minulla esimerkiksi nenässä ja nenän pielissä) löysin puolestaan ihan loistavan tuotteen: NYX-merkin vihreän, nestemäisen Concealer Wand -peitevoiteen. Minulla on joskus hamassa menneisyydessä ollut yksi vihreä ihon väriä korjaava peitevoide, mutta se ei koskaan toiminut kunnolla. Tuolloin kakkumainen töhnä jäi usein näpyn päälle kuivaksi kerrokseksi ja ihon kohta näytti tuolloin vaan entistäkin huomiota herättävämmälle.

NYXin vihreä ihmeaine on kuitenkin nestemäinen, joka tekee sen, että se levittyy ihon päälle todella huomaamattomasti. Tuotteen kostea koostumus sulautuu ihoon ja sen päälle (tai sekaan) on helppo levittää muu ihomeikki.

Hintaa tuotteella 7.90e. Ostin Sokokselta. Sanoisin, että hyvä sijoitus.

-Karoliina-

Kommentit (2)

Kiitos vinkistä! Pitääkin kokeilla tätä omiinkin punoittaviin nenänpieluksiin. 🙂

Suosittelen!! Loistava tuote. 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X