kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 26.08.2017

Nordic Designers´ pop-up shop Sellossa!

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Muistatte varmaan, että olen vuodesta toiseen vinkkaillut teille Nordic Designers´ pop-up shopista, joka aina tasaisin väliajoin avaa ovensa kotimaisten ja virolaisten vaate- ja asustemallistojen osalta pääkaupunkiseudulle. No. Nyt olisi taas aika vinkkaukselle!

Eettisiin ja ekologisiin vaatteisiin ja asusteisiin erikoistunut ND pop-up shop avaa ovensa taas syys-lokakuuksi. Tällä kertaa tilana toimi entinen Anttilan toimipiste Leppävaaran Sellossa. Miesten ja naisten vaatteiden lisäksi myynnissä on myös koruja ja lastenvaatteita.

ND pop-up shopin ajatus on yksinkertainen: Sen tavoitteena on antaa vaateostoksille kestävän kehityksen mukainen vaihtoehto massatuotannon suosimisen sijaan. ND pop-up shopin merkkien tuotteet ovat laadukkaita ja persoonallisia, ja ne kestävät aikaa ja kulutusta ja ovat näin myös helposti uudelleenkierrätettävissä.

ND pop-up shop vol. 4 syksy/talvi -kaupassa teemana on erityisesti persoonallisten ja monikäyttöistenasukokonaisuuksien stailaaminen asiakkaille myyjien avustuksella. Indie-henkeä, luonnon läheisyyttä, pohjoismaalaisuutta, mutta kuitenkin kansainvälistä suunnittelua. Sitä ja paljon muuta löytyy syksyn ND pop-up shopisa.

Omat suosikkibrändini ND pop-up shopin syksy/talvi 20017 valikoimasta ovat tässä:

Lisa Kroeber Jewellery

  • Virossa työskentelevä Lisa Kroeberin koruissa yhdistyy modernit ja geometriset muodot, sekä hopea, messinki ja Corian.

 

Nomen Nescio   

  • Minimalistinen unisex mallisto Nomen Nescio syntyy italialaisista korkealaatuisista materiaaleista, valmistusmaa on Viro.  

 

Uhana Design  

  • Ikisuosikkini Uhana Design tekee yhteistyötä Nokian Neulomon kanssa, jossa tehdään muun muassa tuotteiden ompelun lisäksi itse Uhanan materiaaleja.

 

Aarrekid

  • Aarrekid, ensimmäinen kotimainen lastenvaatebrändi, johon koskaan tutustuin.  Ydinajatus kaikissa Aarrekidin vaatteissa ja kuoseissa on halu kertoa mielikuvituksellisia tarinoita ”jotka ilahduttaisivat lapsiamme, pieniä aarteitamme.”

 

Second Chance 

  • Nostalgisen ja luonnonläheisen Second Chance brändin naisten- ja lastenvaatemallistot valmistetaan Suomessa. Materiaaleina käytetään teollisuuden korkealaatuista ylijäämää, sekä Suomessa neulottua ja värjättyä neulosta.

Nyt ei kun vaan odottelemaan kuun vaihtumista ja pop-up ovien aukeamista!

-Karoliina-

*Postaus tehty yhteistyössä Nordic Designers´pop-up shopin kanssa.

*Kuvat: Brändien omia 

 

Nordic Designers´pop-up shop // Sello, 2.kerros // 1.9 -30.10.2017 // ma-pe 10:00-21:00, la 10:00-19:00, su 12:00-18:00

 

 

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X