kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 16.09.2017

Festarit hotellissa! Mitä kummaa?

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Tehän tiedätte, että minä olen Ivana Helsinki -nainen henkeen ja vereen. Rakastan melkein joka ikistä mekkoa, neuletta ja laukkua joka Ivanalta vaan koskaan tulee ulos, joten voisi sanoa, että olen löytänyt oman juttuni.

Ivanassa kauniiden vaatteiden lisäksi ihanaa on se, miten merkki on osannut uudistua ja keksiä aina innovatiivisia tapoja olla olemassa. Viime vuonna Ivana lopetti isojen kausimallistojen julkaisemisen, ja keskittyi siitä eteenpäin vaan joka tiistaisiin minilanseerauksiinsa, joissa esiin tuodaan aina jokin uusi mielenkiintoinen juttu: vaate, kodin tekstiili, tapahtuma, workshop tai taideteos.

Nyt Ivana siirtyy taas uusille valloitusmaille, kun Superwood Festival valtaa legendaarisen Hotel Rantapuiston Itä-Helsingistä 20.-22.10.2017. Kyseessä on festari, mutta ei missään nimessä perinteinen sellainen! Superwood on aikuisten urbaani fiilistelyviikonloppu, jossa musiikki, puhujat, taide ja kasvisruoka kohtaavat. Pakopaikka kauniin luonnon keskellä, mutta kuitenkin kaupungissa. Eli juuri sellainen pieni seikkailu, josta keskellä syksyä on vaikea kieltäytyä.

Superwood-viikonloppua rytmittävät esimerkiksi Timo Airaksisen puheenvuoro rakkaudesta, Paola Suhosen kuratoima Woodtour-metsäretki yllätyksineen, nuorten suomalaistaitelijoiden kuvataide ja Uuden Fantasian paluukeikka. Lisää musiikkitarjonnasta ja muusta ohjelmasta voi lukea täältä.

Olen aika innoissani tästä konseptista. Tuntuu vähän sille, kuin toiveisiini olisi vastattu. Ja kuten Paola Suhonen sanoo: ”Ihmiset haluavat elämäänsä elämyksiä, kokemuksia ja yhdessäoloa. Jotain joka antaa mielen ruokaa ja hengen ravintoa. – – – Me uskotaan, ettei ihminen elä pelkästä viihteestä.”

Sopivassa suhteessa kulttuuria ja rentoilua. Ajateltavaa, viiniä ja hotellilakanoita. I think I could do that.

Koodilla ivana20 saat -20% alennuksen Superwoodin lipuista, kun ostat ne Tiketin kautta. **

-Karoliina-

Kuvat: Ivana Helsinki/ Superwood Festival 

*postaus toteutettu yhteistyössä Ivana Helsingin ja Superwood Festivalin kanssa 

**voimassa syyskuun loppuun asti.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X