kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 24.09.2017

Nelikymppiset ja rapujuhlat samana viikonloppuna!

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Huh! Ja apua!

Nyt on kyllä aikamoinen viikonloppu takana. Perjantaina F lähti siskoni matkaan Keski-Suomeen. Minä ja A suuntasimme Helsinkiin A:n veljen nelikymppisille. Lauantaina hyppäsimme – vain muutaman tunnin yöunien jälkeen – A:n kanssa junaan, jotta ehtisimme Hankasalmelle rapujuhlien viettoon. Rapujuhlat (ja samalla isäni jälkikäteissynttärit) vietettiin meidän mökillä hyvän ruuan ja naurun ympäröimänä. Ja kerrankin koko meidän perhe oli saatu koolle yhtä aikaa!

Koko kemujen kruuni oli ehdottomasti vuokrapalju, jossa F vietti valehtelematta varmasti neljä tuntia. Suunniteltiin jo, pitäisikö samanlainen ihanuus vuokrata jouluksi. Olisi varmasti ihanaa istua höyryävässä vedessä pakkasen paukkuessa (toivottavasti) ympärillä. 

Nyt ei voi muuta kuin mennä aikaisin nukkumaan. Tässä onkin ihan viisi päivää aikaa toipua ennen ensi viikonlopun juhlia. Ihanaa ja rankkaa tämä juhlasuma!

-Karoliina-

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X