kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 13.10.2017

Minun Tampereeni: Sisustusliike, jonne haluaisin muuttaa!

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Olen huomannut tämän jo aikaisempinakin vuosina, mutta heti kun syksy ja viimat tulevat, tulee minulle samalla myös himo laittaa kotia kauniiksi. 

Kesällä tulee huideltua reissuissa, ja koti on vain sellainen kääntymispaikka. Mutta syksyn ja talven tullen kodin merkitys kasvaa aina ihan valtavasti.

Koska tämä kotivaihe on nyt niin tärkeä, ajattelin esitellä teille uuden osasen Minun Tampereestani. Nimittäin sisustusliike Domdomin.
Domdom sijaitsee Aleksis Kiven kadun ”sisustuskadulla”, jossa on vieri vieressä toinen toistaan ihanampia sisustusliikkeitä. Domdom on kuitenkin se minun juttuni, koska liike on täynnä skandinaavisia, yksinkertaisia ja ajattomia ihanuuksia. Joista suurimmalla osalla on vielä jokin konkreettinen käyttötarkoitus. Ja mikä onkaan sen parempaa, kun saada kaunis, mutta samalla hyödyllinen kodin esine – tyylikäs tiskiharja, kaunis kori lehdille, ihana tabletti lasten piirustustouhujen alle tai saippuapumppupullo, jota ei tarvitse piilottaa.

Domdom on kahden sisaruksen, Mirkkan ja Piritan, haave, joka kävi toteen verkkokaupan muodossa vuoden 2012 lopulla. Toukokuussa 2013 oli kivijalkamyymälän vuoro ja nykyisin sisustusta voi ostaa sekä netistä kuin konkreettisesta myymälästäkin. Mirkka ja Pirita siirtyivät sisutusmaailmaa täysin eri ammattialoilta, mutta molempia naisia yhdisti intohimo kauniisiin asioihin ja sisustukseen. Niin ja toive yrittäjyydestä! Liike lähti jo aivan sen alkumetreiltä lähtien hyvään nousuun ja nyt naiset sanovat olevansa ”nöyrän kiitollisia” siitä, mitä kaikkea Domdom onkaan tuonut heidän elämäänsä.

Domdomin linja on selkeä, eikä sen tarkoitus olekaan tarjota kaikille kaikkea. Jokaisen Domdomin tuotte toistaakin tiettyä skandinaavista tyyliä. Tuotteiden tulee olla laadukkaita, eettisiä ja helposti yhdisteltäviä keskenään. Sen lisäksi, että liikkeestä löytyy monia tunnetumpiakin sisustusmerkkejä, on Domdomin seinien sisällä myös muun muassa aivan pienten tekijöiden koruja ja kortteja.

Jos saisin sukeltaa tasan yhteen tamperelaiseen sisustusliikkeeseen sisään ja kahmia sieltä kotimme täyteen kauneutta, olisi se ehdottomasti Domdom!

-Karoliina-

*postaus toteutettu yhteistyössä Domdomin kanssa

 

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X