kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 21.10.2017

Hauta-arkussa nukkumista ja kauhukertomuksia - Elämää Halloween-hullun siskona!

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Minun toinen pikkusiskoni on aina ollut Halloween-hullu. Myös silloin, kun sitä ei juuri muualla Suomessa – ainakaan Hankasalmella – vielä juhlittu. Itsehän pelkään kaikkia karmaisevia elokuvia ja inhoan fantasiaa niin kirjoissa kuin leffoissakin. Mutta kaikkeen sitä on vuosien saatossa tullut totuttua.

Kun sisko on Halloween-hullu:

  • On sinusta ihan normaalia, että perheessäsi on jäsen, joka halusi nukkua lapsuutensa yöt itse rakentamassaan hauta-arkussa.
  • Perheessänne vietetään monta iltaa miettien, kuinka vampyyrihampaat liimataan parhaiten ihoon kiinni.
  • Keräilet vessapaperirullia – ja itse asiassa valjastat työkaverisikin tehtävään – jotta saataisiin runkoja leijuviin kynttilöihin. 32-vuotiaana. Vaikket itse ymmärrä kyseisestä aiheesta yhtään mitään. (Liittyy kuulemma Harry Potteriin).
  • Saat käydä monta Whats app -keskustelua siitä, kuvaisivatko valkoiset, pikimustat vai veriroiskeiset piilolinssit parhaiten minkäkin kauhuhahmon sisintä.
  • Tiedät kaikkien kauhuelokuvien juonet ja karmeimmat kohdat siitäkin huolimatta, ettet itse koskaan katso kyseisiä elokuvia.
  • Bongailet vuoden ympäri edullisia hämähäkinseittikulhoja ja kummitusviirejä, joista voit sitten vinkkailla eteenpäin.
  • Saat puhelimeesi kuvan, jonka siskosi tuleva mies lähettää perheenne keskusteluryhmään. Siinä siskosi maalaa hautakiviä tulevia Halloween-juhlia varten. On kuulemma kysynyt naapureilta luvan, että saa pystyttää ne idyllisen rivitaloasuntonsa pihaan.
  • Saat siskosi kyynelehtimään onnesta, kun kerrot, että tyttäresi on aloittanut lukemaan Harry Potteria JA aikoo pitää kauhusynttärit jossa on ”veriveden ongintaa ja muutama ansa”.

Enää ei tarvitsisi kun kyhäillä asu illan Halloween-kemuja varten. Kannattaa tsekata illan aikana Insta Storiesia. Me ei tällä kertaa olla A:n kanssa kilttejä dalmatialaisia

-Karoliina-

 

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X