kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 24.10.2017

Oliko hänellä oikeasti toinen nainen?

Teksti
Karoliina Pentikäinen
2 kommenttia

Kaupallinen yhteistyö: Tampereen Työväen Teatteri

Nuori nainen katsoo ihailemaansa miestä nurkan takaa. Päällään tennarit, nahkatakki ja sellaiset levenevälahkeiset farkut, jotka olivat muodissa tuolloin. Nainen, oikeastaan vasta tyttö, hykertelee ja vilkuilee kengänkärkiään. Juuri sillä tavalla, kun tehdään ollessa hermostunut ja innoissaan. Molempia samalla kertaa. 

Mies, arvovaltainen ja selvästi paljon iäkkäämpi, suoristaa pukuaan. Huomaa tytön. On yhtä aikaa asiallinen ja hassu. Tyttöä naurattaa. Sitten miehen pitääkin jo mennä kansan eteen. Vilkuttaa parvekkeelta ja pitää tärkeitä puheita.

Näin alkaa Tampereen Työväen Teatterin näytelmä

Tähän postauksen loppuun on vielä sanottava, että Kekkosta esittävä Tommi Raitolehto on aivan uskomaton. Jokaista liikettä myöten. Hän oli roolisuorituksessaan niin vakuuttava Kekkonen, että kun minulla oli mahdollisuus mennä ottamaan lämpiössä selfie Raitolehdon kanssa, en uskaltanut. Ihan oikeasti! Tiedostin kyllä, että kyseessä oli näyttelijä, mutta jokin kekkosmaisessa habituksessa sai minut kavahtamaan miehen arvovaltaisuutta. Päädyin sitten ottamaan kuvan vaan vähän kauempaa. Juttelemaan en mennyt. Tietysti. Presidenttihän joi nyt kahvia.

-Karoliina-

P.S. Jos ja kun menet katsomaan Presidentti ja tyttö, kommentoi tähän alle ja kerro, millainen suhde sinusta heidän välilleen muodostui! Olisi ihana saada lukea erilaisista tulkinnoista. 

 

 

 

 

 

Kommentit (2)

Tyrköllä ja Kekkosella siis oli rakkaussuhde. Ei ehkä käy näytelmästä ilmi, mutta onhan tuosta mediassa kirjoitettu aika paljonkin…ehkä näytelmän toteuttajat pitivät oletusarvona, että kaikki tietävät suhteen laadusta, eivätkä siihen siksi erikseen näytelmässä keskittyneet..?

Käsittääkseni tarkoituksena oli lisäksi tehdä näytelmästä ns. kaunis; Kekkosta ja Tyrkköä ja heidän suhdettaan kunnioittaen. Kielarit lavalla olisivat ehkä pilanneet yleisvaikutelman. 😉

Minun käsittääkseni rakkaussuhteen mahdollisuus on toki suuri, mutta missään sitä – ainakaan fyysistä osuutta – ei ole vahvistettu. Henkinen yhteys toki näkyy heidän lähettämissään kirjeissä. Tyrkön kirjat toki vihjailevat aiheesta, mutta eivät anna lopullista vahvistusta muusta kuin syvästä henkisestä kiintymyksestä. 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X