kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 27.10.2017

Tässä mä olen!

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Tittidiii! Nyt on kuulkaas edessänne ihan rehellinen ASUPOSTAUS! Sellainen, jota varten on vedetty vermeet ylle ja marssittu kameran ja kaverin kanssa ulos. 

Minä rakastan tässä asussa kaikkea. Monta vuotta vanhoja Dr.Martenseja, jotka ovat ihanat jalassa ja käyvät melkein minkä tahansa asun kanssa. Tuovat usein kokonaisuuteen sitä kaivattua särmää. Nahkatakkia, jota ilman en voisi elää ja tämän syksyn suurinta vaaterakkauttani: Ivana Helsingin paljettimekkoa kissoilla. Mekkohan on jo viime vuoden mallistosta, mutta ostin sen vasta vähän aikaa sitten. Täyttä rakkautta.

Asu on kuvattu muuten Ravintola Heinätorin edessä. Suosittelen pistäytymään. Kaunis miljöö ja ihanaa, aitoa ruokaa. 

-Karoliina-

Kuvat: Noora Näppilä

Asu: takki, JC // mekko, Ivana Helsinki // kengät, Dr.Martens

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X