kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 04.11.2017

Milloin täytyy siirtyä välikausiasusta talvivaatteisiin?

Teksti
Karoliina Pentikäinen
6 kommenttia

Kaupallinen yhteistyö: Polarn O. Pyret

Vitsi oli ihanaa viime viikolla, kun maassa oli lunta ja mittarissa pari pakkasastetta. Vaikka olenkin ehdottomasti kesäihminen, tykkään todella paljon enemmän oikeasta talvesta kuin vesisadesyksystä.

Äitinä nämä vaihtokaudet tuntuvat kuitenkin aina lapsen vaatteiden osalta haastaville. Millä säillä mennään vielä välikausikamppeilla ja koska pitää olla jo toppavaatteet?

Jotenkin tuon lämpömittarin seuraaminenkaan ei juuri auta asiaa. Esimerkiksi maanantaina täällä Tampereella oli niin karmea tuuli, että vaikka pakkasta ei ollutkaan, kylmyys tunki luihin ja ytimiin. Tällöin olin tietysti päästänyt lapsen kouluun siinä kevyemmässä takissaan.

Kun sitten tiistaina mittari näytti pakkasta ja muistissani oli edellispäivän viimat, pakotin lapsen laittamaan toppatakin yleen. Sillä seurauksella, että  tuuli oli laantunut ja lapsi marisi puoli matkan kouluun, kuinka kuuma olikaan. Yritä tässä sitten valita aina ne oikeat vaatteet.

Olipa pukeutuminen kuinka haastavaa tahansa, on ihana ajatella, että F:llä on kaapissa odottamassa sitä ihan oikeaa talvea varten nämä kuvissa näkyvät Polarn O. Pyretin toppavaatteet. Valitsin F:lle tuollaisen vähän snoukkatakkia muistuttavan kaksivärisen toppiksen, joka toistaa selvästi PO.P:n uudistunutta ”isojen lasten” linjaa. Pöksyiksi valikoitui lumistoppetilahkeelliset, kovaa kulutusta kestävät toppahousut. Ja kuten kaikilla kunnon ennirukajärvillä, saa tämän takin housihin neppareilla kiinnin niin, ettei lumi mene takin helman kautta selkään. Voisi kuvitella, että tällä takilla lumileikit onnistuvat aika mukavasti.

Suosittelen toppisten lisäksi kurkistamaan Polarn O. Pyretin pipo- ja hansikasvalikoiman. Ainakin tuolla Tampereen Koskikeskuksen myymälässä oli talvikamoja niin isot pinot tarjolla, että valinnanvaikeus oli suuri.

Minun on muuten pakko tunnustaa, että huomasin Koskarin PO.P:n vasta viime keväänä, vaikka olenkin kyseisessä kauppakeskuksessa vieraillut vuosien saatossa vaikka kuinka monta kertaa. Eli jos siellä ruudun takana on joku toinenkin, joka ei ole Tampereen PO.P:lle löytänyt, vinkiksi vaan, että kyllä se siellä Koskarin 1. kerroksessa piileksii.

-Karoliina-

Kommentit (6)

Minä olen joka vuosi hommannut toppahaalarit toukokuussa, kun niitä saa halvalla. Niin nytkin samikset Molon haalarit ja aina on koko osunut! Niillä mentiin lumiaika ja pukeminen oli niin helppoa, kun ei tarvitse vetää villahaalaria ja vk-asuja jajaja… Mutta nyt kun kura on tullut takaisin, ei niitä raaski laittaa. Kyllä tuntuu, että saa koko talven nykyään pitää esillä molempia, kun kelit seilaavat. Popilta meillä on isomman vk-housut ja ne menevät ihan kuriksista, eli ei onneksi niitä tarvitse erikseen pukea enää! Muuten, tuo Koskarin liike oli siellä pitkään, sitten oli monta vuotta (?) kun ainoa liike löytyi Ideaparkista ja sitten taas liike muutti takaisin Koskariin ja on kyllä hyvin sivukäytävälle piilotettu! Mutta itse opin jo tuossa välissä ajattelemaan, että lähin liike on Lempäälässä.

Hei milloin tulee halloween-postaus niistä teidän asuistanne, joista mainitsit jokin aika sitten 😀

Ei siitä postausta tule 😀 Oli vaan instassa kuvia Storien puolella!

Lasten kanssa ulkoillessa olen todennut sen, että pikkupakkanen tuntuu lämpimämmältä kuin pari lämpöastetta. Se kylmä kosteus menee jotenkin enempi luihin ja ytimiin.

Saman olen huomannut!

Mä en osaa oikein ostaa niin paljon etukäteen, vaikka fiksuahan se olisi. Lasten kasvua kun on niin vaikea ennustaa. 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X