kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 22.12.2017

Vuoden 2017 parhaat (eli käytetyimmät) meikit!

Teksti
Karoliina Pentikäinen
2 kommenttia

Mun meikki on aika usein vain ”meikki”, koska en ole mikään contour-ihminen ja harvoin muutamaa perustuotetta lukuun ottamatta paljon meikkailen.  Joka tapauksessa tällä naamalla, jossa ikä on alkanut jo väistämättä näkyä, jonkinlainen ehostus on tarpeen ihan arkisessa arjessakin. Ja näihin tarpeisiin olen löytänyt tuotteet, jotka toimivat ihan perusmukavasti (tosin uusia ideoitakin otetaan vastaan).

Joka tapauksessa. Uskon, että kaltaisiani pikameikkinaisia on tämä maa pullollaan, joten tässä minun vinkkini päivänvalon kestävään meikkiin.

IHO:

 

KULMAKARVAT:

 

SILMÄNALUSET:

 

SILMÄT:

 

Vinkkejä uusista supermeikeistä otetaan vastaan!

-Karoliina-

*saatu

 

Kommentit (2)

Kikosta ei muuten enää saa juuri tuota aurinkopuuteria. Vähän vastaavaa on tullut tilalle, mutta tuo linkissä ollutta ei löydy enää kaupoista. Tämä selvisi minulle tänään Rooman Kikossa käydessäni. -Heidi-

Etkö käytä mitään luonnonkosmetiikkaa?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X