kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 28.12.2017

Parhaat ihonhoitotuotteeni 2017!

Teksti
Karoliina Pentikäinen
8 kommenttia

Esittelin viime viikolla vuoden 2017 lempimeikkini. Nyt on vuorossa ihonhoitotuotteet. 

 

KASVOJEN PUHDISTUS:

  • Favoran puhdistusvaahto on ollut lempparini jo kauan. Se pitää ihoni tarpeeksi kosteutettuna, mutta poistaa kuitenkin tehokkaasti alkavia näppyjä. Plussaa ehdottomasti siitä, että tällä aineella voi pestä myös ripsipidennykset. 
  • Madaran Oil-To-Milk Scrub*.Tehokas ja ihanan tuoksuinen kuorinta kerran viikossa käytettäväksi.
  • Dermalogican mikrokuorinta. Ihan huikea tuote, jolla on jo vuosia kuorinut ihoni pari kertaa viikossa. Mieto, mutta silti niin tehokas, että iho tuntuu heti paljon sileämmälle. 

 

VARTALONHOITO:

  • Olen maailman laiskin ihminen hoitajamaan vartaloni ihoa, joten Flow-merkin vartalokuorinnat* (mikä tuoksu tahansa) toimii minulle. Useinhan kuorinnat kuivattavat ihoa, muta Flow kosteuttaa ihon jo kuorinnan aikana niin hyvin, että vartalonrasvauskerrat voi tämän jälkeen puolittaa. 
  • Madaran Body Butter. Sekä lapsen, että minun iholleni. Hyvä tuoksu, tehokas ja imeytyy nopeasti.

 

KASVOJEN KOSTEUTUS:

  • Originsin yönaamio*. Ihan ehdoton tuote talvi-iholleni. 
  • Madaran silmänympärysvoide. Tätä käytän silloin, kun joskus harvoin muistan/jaksan laittaa silmänympärysvoidetta. 
  • Lumenen Glow Boost -tipat, jotka sain Lumenen joulukalenterista* taannoin. Minä olen käyttänyt näitä nyt joulukuun meikin alla päivävoiteen sijaan, mutta suosituksia oikeasta, hyvästä ja nopeasti imeytyvästä päivävoiteesta otetaan vastaan. Minulla on ollut niin Mossan, Madaran kuin Lumenenkin päivävoiteita, mutta mikään niistä ei ole ajanut merkittävästi yli toisen.

 

Tulisiko teille mieleen jokin 30+ -tuote, joka olisi ihan must-ostos vuodelle 2018?

-Karoliina-

*saatu

 

 

Kommentit (8)

Laadukas kasvo/hoitovesi! Ihan ehdottomasti hankintalistalle tämä ihonhoidon tärkein tuote. Parantaa ihon kimmoisuutta, heleyttä, kosteustasapainoa, iho vastaanottaa paremmin muut tuotteet ja ne imeytyvät paremmin. Ajatuksella: ihminen tarvitsee vettä, muuten kuivumme. Iho tarvitsee myös vettä. Hyviä löytyy monilta merkeiltä, mutta parhaat ovat aasialaisia hoitovesiä. Omat suosikkini Shiseidon Waso linjan Fresh Jelly Lotion tai Sensain Lotion 2. 🙂

Sanotaan, että kaiken mitä pistää iholleen, pitäisi voida pistää suuhunsa. Eli siis käytän kasvoilla Madaran Pihlajavoidetta. Minua luullaan säännöllisesti 10 vuotta ikääni nuoremmaksi; ehkä se on salaisuuteni? 😉 Tai sitten kasvisruokavalio. (Aurinkosuojaa siinä ei taida olla, mutta sen tarpeen täyttää mineraalimeikkivoidepuuteri.)

Cliniquen moisture surgelle täältä äänet! (sellainen vaalean persikan värinen voide kirkkaassa purkissa) Kevyttä, hyvin imeytyvää ja todella riittoisaa.
Kosteuttaa hyvin meikin alla, yöksi sitten järeämpää voidetta 🙂

Lidlin kasvovoiteet! hyvä hinta-laatusuhde, maksaa jotain 3,90 😀 ja siis on oikeesti tosi tykätty muutenki kun hinnan puolesta, lisäksi laitan silmänympäryksiin saman puljun silmänympärysvoidetta, miellyttävä sekin, ja on silee lärvi! 😀 välillä sit yves rocherin voiteita, keveitä ja raikkaan tuoksuisia nekin. madaroista tykkään kyl kans, sitä tuubissa olevaa kevyempää pihlajavoidettahan voi käyttää naamaankin.

Moikka! Onko Lumene-kalenterista tulossa postausta? Olisi kiva nähdä mitkä 24 tuotetta kalenterista tuli ja kommenttisi tuotteista! 🙂

Mukavaa alkavaa vuotta! 🙂

P.s. Oma vuosikausien ikisuosikki kasvorasva on Nivean Daily Essentials control shine mattifying gel cream (hinta n. 6€)! Olen käyttänyt tuota ainakin 10 vuotta, eikä ole tullut parempaa vastaan mistään hintaluokista. Raikas hento tuoksu ja imeytyy hyvin ja lisäksi tekee ihosta matan. Toimii hyvin meikin alla! Tuota myy ainakin Sokos. Suosittelen vahvasti! (Olen 30-vuotias ja edelleen sama voide käytössä kuin nuoresta asti :D)

Moikkis! En ole postaamassa kalenterista.

Ja kiitos hirveästi rasvasuosituksesta. Juuri tuollainen pitäisi olla, ettei rullaa meikin alla!

Hyvä kommentti! Pakko oli tulla suosittelemaan Cliniquen joulukalenterista saamaani Cliniquen clarifying lotion -kasvovettä, todella hyvä tuote ja ihanan raikas lopputulos! 🙂

Siis apua! Miten mä olen unohtanut kyseisen tuotteen kokonaan, vaikka sellaista olen kyllä joskus ihan ahkerasti käyttänytkin? Tämä kertoo näistä mun ”rutiineista” 😀 Joten kiitos!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X