kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 11.01.2018

3 x kaakao ja lahjapakettiyllätyksiä

Teksti
Karoliina Pentikäinen
6 kommenttia

Kaupallinen yhteistyö: Arla

Voi että miten olen nauttinut viime päivinä lumesta, kirkkaasta talvesta ja pidemmistä päivistä. Täytyy sanoa, että nyt on juuri se talvi, josta pidän (vaikken muuten olekaan mikään talvi-ihminen). On nimittäin ollut juuri sopivassa suhteessa lunta ja pakkasta. Ei liikaa, mutta ei liian vähänkään.

Kävimme sunnuntaina ensimmäisen kerran tänä talvena luistelemassa. Tai siis F ja A luistelivat, minä katselin kaukalon laidalta. Olen viimeksi luistellut ehkä yläkouluikäisenä ja tähänastisen elämäni olen kieltäytynyt järjestelmällisesti hiihtokamoista ja luistimista. Nyt kun F kasvaa, tulee kuitenkin pieni paine itsekin ostaa aikuiselämänsä ensimmäiset talviliikuntakamat. Olisihan se nyt kiva päästä yhdessä jäälle ja ladulle. Sentään pulkkamäessä olemme joka talvi käyneet F:n kanssa yhdessä.

Talvipäivien edetessä on kasvanut myös Arilyn-sovelluksen Aamu-kissa, jonka saa esille Arlan maitopurkista kännykän avulla veloituksetta. Ja itse asiassa samalla kun Aamu on oppinut tekemään temppuja, on tapahtunut myös jotain muuta ihmeellistä. Aamu toi meille sunnuntailuistelun jälkeisen kaakaohetken keskelle lahjapaketin, josta paljastui…enpäs kerro mitä! Leikittämällä Aamua sinunkin on mahdollista saada Aamulta paketti. Ja kun kerrot Arlan sivuilla, mitä paketista paljastui, olet mukana yllätysvoittojen arvonnassa.

Sunnuntaina me kaikki joimme saman raakasuklaakaakaon, mutta listasin alle kolme kaakaoreseptiä, joita on ihana maistella talven ulkoilujen jälkeen punaisilla poskilla.

 

KAAKAON MAITOPOHJA (sama kaikissa kolmessa)

  • 2,5dl Arla täysmaitoa/ 1 kaakaon herkuttelija
  1. Kaada maito teflon-kattilaan
  2. Lämmitä maito miedolla lämmöllä sekoittaen niin, että maito alkaa höyrytä ja tuoksua makealle (kattilassa maidosta tulee aivan eri makuista kuin vain mikrossa lämmittäen)

 

RAAKASUKLAAKAAKAO

  1. Lisää n. 2tl raakasuklaajauhetta mukillista kohti.
  2. Mausta kaakao kanelilla ja tarvittaessa kookossokerilla.

 

MAITOSUKLAAKAAKAO

  1. Sulata lämmitetyn maidon joukkoon maitosuklaan paloja maun mukaan.
  2. Tarjoile vaahtokarkkien kanssa.

 

CHILISUKLAAKAAKAO

  1. Sulata lämmitetyn maidon joukkoon tummasuklaan paloja maun mukaan.
  2. Ripottele joukkoon chilijauhetta.
  3. Tarjoile sokeroidun kermavaahdon kanssa. 

 

Ihanaa, talvista torstai-iltaa!

-Karoliina-

Kommentit (6)

”Talvipäivien edetessä on kasvanut myös Arilyn-sovelluksen Aamu-kissa, jonka saa esille Arlan maitopurkista kännykän avulla veloituksetta. Ja itse asiassa samalla kun Aamu on oppinut tekemään temppuja, on tapahtunut myös jotain muuta ihmeellistä. Aamu toi meille sunnuntailuistelun jälkeisen kaakaohetken keskelle lahjapaketin, josta paljastui…enpäs kerro mitä! Leikittämällä Aamua sinunkin on mahdollista saada Aamulta paketti. Ja kun kerrot Arlan sivuilla, mitä paketista paljastui, olet mukana yllätysvoittojen arvonnassa.”

Ymmärrän bloggaajan tarpeen mainostamiseen ja sitä on ihan ok lukeakin jos tuote/palvelu sopii blogin tyyliin ja syntyy mielikuva siitä, että bloggaaja on aidosti innoissaan tuotteesta. Mut onhan tää Arla-purkin kyljessä olevasta kissasta kirjoittaminen nyt vaan jo ihan läppä. Sama kun hehkuttais tosissaan muropaketista tulevia leluja.

Tuotteita mainostetaan, se on vaan niin. Tuossahan se jatkojuttu on se varsinainen pointti ostajan kannalta (eli EI pieni lahjapaketti): tietyt kuviot läpikäymällä olet mukana arvonnassa. Ja senhän saa jokainen päättää miten tämän (niin kuin tuhannet muutkin arvontatarjoukset) hyväkseen käyttää, eikö vain? 🙂

Juuri niin <3 Saa lukea, olla lukematta. Saa pelata, olla pelaamatta. Saa otta vinkin resepteista tai ei 🙂 

Eiköhän nämä liity yhteistyökuvioihin jotka päätetään blogialustan hallinnoijan toimesta, ei bloggaajan toimesta. Blogialusta saa tulonsa mainoksista mikä on ihan normaali käytäntö ihan joka mediassa. Tänähän on selitetty tässäkin blogissa jo aiemmin moneen kertaan joten sitä luenee tarpeetonta taas alkaa jauhaa 🙂

Kiitos ymmärryksestä ja myös pitkästä muistista – totta on, että näistä ja monista muista blogin taustalla olevista juttujen olenkin tosiaan kirjoittanut useammankin kerran 🙂 

Mä uskon, että tämä on taas näitä persoonakysymyksiä. Se, missä toisen mielestä jokin juttu on ”läppä”, ei ole sitä toisen mielestä. Mutta näin saakin olla 🙂 Olisi tylsää, jos ajateltaisiin kaikesta samalla tyylillä! 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X