kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 24.02.2018

VIIKON SMOOTHIE: Raakasuklaasmoothie

Teksti
Karoliina Pentikäinen
4 kommenttia

Tämä on SE HERKKU, josta olen puhunut. Herkkupäivän ehdoton kingi! Tavallaanhan tätä voisi juoda muulloinkin välipalaksi tai esimerkiksi aamulla ennen treeniä, mutta olen halunnut säästellä tätä spesiaalien hetkien herkutteluihin.
 

RAAKASUKLAASMOOTHIE (kaksi lasillista)

  • puolikas avokado
  • 1tl kookosöljyä
  • 2dl manteli- tai kookosmaitoa
  • banaani
  • kourallinen pähkinöitä
  • 3 tl raakakaakaojauhetta

Herkullista lauantaita! Minä vein F:n eilen hiihtoloman viettoon jo Keski-Suomeen. Itse palasin vielä viikonlopuksi Tampereelle, mutta suuntaan mummolaan myös jo huomenna. Tänään olisi luvassa ainakin Uhana Designen ystikset (jonne pitäisi lähteä jonottamaan varmaan aivan nyt) ja A:n ystävän synttärikemut. 

-Karoliina-

Kommentit (4)

Mistä tuota raakasuklaajauhetta saa? Vai tarkoittaako se raakakaakaojauhetta? Resepti kuulostaa hyvältä! 🙂

Reseptissä lukee raakakaakaojauhetta. 🙂

Korjattu 🙂

Jepulis 🙂 Kiitos ekalle kommentoijalle <3 Mulla tosiaan oli väärä nimike tuolla ohjeessa (eli raakasuklaajauhe). Mutta nyt siis korjattu. Kiitos tarkkanäköisyydestä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X