kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 06.03.2018

Pelottavan tehokas silmäpussien poistaja!

Teksti
Karoliina Pentikäinen
12 kommenttia

Kyselin hiljattain Insta Storiesissani, mistähän voisi löytyä ratkaisu minun jättimäisille aamusilmäpusseilleni.

Minulle rantautui tummat silmänaluset kaksikymppisenä, kun munuaistulehduksesta kylkiäisenä saadut tummat rinkulat ei kadonnut minnekään. Kun ikäni taas alkoi lähennellä kolmeakymmentä, aloin huomata, että minulla on taipumus kunnon aamuisiin silmäpusseihin. Aluksi pussukat olivat vain rankan illan jälkeinen kaveri – itkusta, suolasta tai viinistä tulleet – mutta jo useamman vuoden ajat pussukoilla saa herätä hyvien yöunien ja freesin illankin jälkeen. Ne ovat tulleet pysyäkseen.

Tämän vuoden liikuntainto on tuonut onneksi osittain helpotusta pussukoille. Olen nimittäin huomannut, että liikunta on paras keino poistaa naaman turvotusta. Koska aamulenkki ei ole kuitenkaan mahdollinen joka ikinen aamu, olen toivonut myös jotain purnukkaratkaisua ongelmaani.

Kun pistin storiesiin ilmoille kysymyksen aiheesta, sain lukuisia viestejä kohtalotovereiltani. Ja monta hyvää vinkkiä: Puhuttiin kosteuttavista silmätipoista, kylmistä lusikoista ja vaikka mistä. Ylitse muiden nousi kuitenkin yksi silmänympärysihon tuote, josta en ollut koskaan kuullutkaan – Apteekissa myytävä Remescar Medmeticsin Eye Bag Dark Circles -voide.

Koska niin moni teistä vannoi tuotteen nimeen, olihan se pakko testata. Ja tiedättekö mitä, SE TOIMI! Paremmin kuin yksikään kosmetiikkatuote ikinä.

Silmänympärysvoidetta levitetään silmäpusseille minipisara sivellen aine sisänurkasta ulkonurkkaan. Tai taputellen. Riippuen siitä, minkä nettikaupan ohjeita noudattaa. Sitten tuloksien tehoa on odoteltava naama peruslukemilla. Jo parin sekunnin päästä iho alkaa ikään kuin nykimään (elohiiriefekti) ja parin minuutin päästä silmäpusseja ei enää ole.

Olen aika mykistynyt tämän tuotteen tehosta. Samanaikaiseksi helkkarin innoissani ja toisaalta todella peloissani. Miten ihmeessä mikään aine voi pureutua ihoon niin nopeasti ja tehokkaasti?

Tuotetiedot, jotka pakkauksesta löytyvät, ovat seuraavat: aqua, magnesium aluminum silicate, sodium silicate, butylene glycol, phenoxyethanol, peg-75 shea butter glycerides, xanthan gum, ethylhexylglycerin, caprylyl glycol, CI 19140, CI 16035, acetyl tetrapeptide-5, acetyl octapeptide-3.

Itse en osaa sanoa tuoteluettelosta mitään, mutta siellä ruudun takana on varmasti valistuneempaa väkeä. Kertokaa siis, onko listassa jokin vaarallinen ainesosa? Tai joku, joka esimerkiksi pitkäaikaisessa käytössä ohentaa jo muutenkin ohutta silmänympärysihoa?

Niin kauan, kunnes toisin todistetaan, ristin käteni tämän ihmeaineen olemassaolosta! Kuvaa en tähän hätään vielä saanut: Olen levitellyt tuotetta joka aamu niin hämärän aikaan vielä, että kuvan ottaminen on ollut haastavaa. Mutta heti kun käsillä on valoisa hetki, pistän kuvat tänne tai ainakin insta storiesiin.

-Karoliina-

Kommentit (12)

Lataa puhelimeen cosmEthics sovellus niin voit viivakoodin skannaamalla tarkistella eri tököttien turvallisuutta.

En tiedä vaikutusaineista mtään, mutta jo tuo kuvailemasi tunne ja se, että voide on silmän lähellä, laittaa hälytyskellot soimaan…

Hmm…tämähän se tässä on. Haluaa apua pusseihin, mutta kun löytyy, alkaa sekin häiritä 😀 

Pakko ostaa nyt kyllä itekin tätä! Ihanaa jos on olemassa ratkaisu silmänalusongelmaan!

Mulla tämä ainakin oikeasti toimii!

Karkkipäivän Sanni teki juuri alkuvuodesta hyvän blogikirjoituksen tästä ihmevoiteesta:

http://blogit.kauneusjaterveys.fi/karkkipaiva/silmapussit-veks/

Mistä muistuikin mieleeni, että tätä on kyllä pakko ostaa!!!

Meinasin juuri linkata aivan samaa, sillä nimenomaan tämä postaus sai itsekin ostamaan tuotetta. Siellä on maallikolle vaikuttavista aineista ja käytöstä hyvää pohdintaa. 🙂

Mä en kuitenkaan saanut oikein sieltäkään ihan selväksi sitä, onko tuote oikeasti ok :/

Kiitos sulle tästä vinkistä <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X