kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 17.03.2018

Minun lempibloggaajani ja sykähdyttävimmät vaikuttajat!

Teksti
Karoliina Pentikäinen
4 kommenttia

Minun on ollut useamman kerran pakko tunnustaa, etten hirveästi seuraa muita bloggaajia. Silloin, kun tein vielä opetöitä, oman blogin ylläpito vei niiden töiden lisäksi niin paljon aikaa, ettei ollut laisinkaan aikaa vierailla enää muiden blogeissa. Toki tututtujen kuulumiset selasin, mutta siihen se sitten jäikin. Mutta nyt on ollut vuoden verran aikaa jo ihan eri tavalla! Ja se on ihanaa!

Toki osa nykyisistä töistänikin vaatii jo sitä, että olen enemmän kartalla siitä, mitä somessa noin yleisesti tapahtuu, mutta kyllä minä seuraan nykyisin montaa vaikuttajaa ihan oman itsenikin vuoksi. Tuntuu sille, etten lue itseni kaltaisia bloggaajia (ehkä?), eikä tubettajienkaan seuraaminen ole oma juttuni, mutta monen vaikuttajan (tuleeko muille muuten mieleen korvavaikku vaikuttajista?) someasiat ovat minulle ihan viikkoittaisen seuraamisen kohteita.

Minun lemppareitani somessa tällä hetkellä ovat seuraavat ihanat naiset:

  • Tyhjä ajatus -blogi ja SarandaEn muista, milloin olisin niin janonnut kenenkään bloggaajan tekstejä kuin Sarandan. Joku niissä on vaan niin kohdillaan. Tekstit ovat mielenkiintoisia, persoonallisia ja samalla niin hyvällä tavalla vaivattomia ja aitoja. Kuvat on kauniita, mutta ei liian. Ja Saranda, vaikka emme tunnekaan toisiamme, vaan jotenkin niin ihana. Tämä on ehkä minun koko elämäni ensimmäinen oikea blogikoukutus. Olen niin iloinen, että saan olla tämän naisen kanssa samassa portaalissa. 
  • Juliaihmisen Instagram Stories -pätkätJulia, josta olen ennenkin teille kirjoitellut, on yksi mun lempparityypeistä Instassa. Niin paljon asiaa ja monologia. Paljon samoja ajatuksia kuin mulla, mutta myös aivan hirveästi sellaisia ajatuksia, joista en tiedä mitään/ joita en tajua/ joista olen eri mieltä. Toisin sanoen: Virkistävää! Hauskaa Julian pätkissä on myös aina silloin tällöin vilahteleva Julian työhuonekamu-Raisa, jonka kanssa opiskeltiin samat ajat, samaa ainetta niin Jyväskylässä kuin Helsingin yliopistossakin. Tulee vanha olo, kun ”vanha tuttu yliopistolta” alkaa vilahdella omissa työkuvioissa sieltä sun täältä.
  • Anna Saivosalmen blogi ja someMinähän en ole mikään varsinainen sporttiblogiseuraaja, mutta joku Annan blogissa ja Instagramissa viehättää. Ehkä koko naisesta huokuva onnellisuus, terveys ja tasapaino. Vaikka Anna onkin myös ulkoisesti kaunis nainen, tuollainen valoisa elämänasenne on kauneinta, mitä voi katsella. Plus jumppavinkit on oikeasti todella hyviä, helppoja ja tehokkaita.
  • Anna VihervaarastaHänen kanssaan mulla on vähän sama juttu kuin Sarandan. Joku Annan aitoudessa, tavassa kirjoittaa ja koko olemuksessa on koukuttava. Jutut blogissa on mietittyjä, persoonallisia, mutta silti niin kiinni arjessa ja tavallisessa elämässä.

Tässä minun ensimmäiset neljä suosikkiani. Haluatteko lukea vielä lisää siitä, ketä muita minä seuraan, luen ja fanitan?

-Karoliina-

Kuva: Pixabay

Kommentit (4)

Ohh, kiitos vinkeistä! Rakastuin Annaan <3

Karoliina. <3 Oon ihan sanaton, oikeesti! En osaa muuta sanoa tai kertoa kuin että otin tästä screenshotin ja tiedän että tää tulee pelastamaan mun monet synkät ja epävarmat (blogi)päivät. 🙂 t. myös sun blogin suurfani!

Ihana, jos tuli hyvä mieli. Liian harvoin sitä sanoo niitä kauniita ja ilahduttavia asioita, joita mielessä pyörii 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X