kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 24.03.2018

My Day - synttäripäivä kuvina

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Minulla oli eilen 33-vuotissyntymäpäivä, kuten kirjoittelinkin. Vaikka todellinen ”juhlinta” onkin edessä vasta tänään, kun menemme A:n kanssa kaksistaan illalliselle, oli eilisessäkin vaikka miten paljon ihanaa ja muisteltavaa. 

Nyt siis tällainen harvinainen kuvapläjäys päivästäni. Olkaapa hyvä! 

-Karoliina-

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X