kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 12.05.2018

Sota-ajan Tinder-kuvat

Teksti
Karoliina Pentikäinen
5 kommenttia

Ette usko, miten hihittelimme Nooran kanssa helatorstaina, kun näitä kuvia otettiin. Tokihan tämä IVALO-yhteistyönä saatu Arthur Shirtley-merkin mekko henki perinteitä jo päälle vedettäessä, mutta yhdistettynä vienoon kevätmaisemaan ja kuluneeseen aidankulmaan tajusimme yhtäkkiä, että meikäläinenhän oli kuin sota-ajan lotta, joka kuvautti itseään heilille laitettavaa kirjettä varten. Tukkakin on vähän tuulen tuivertama. Olikohan neito juuri suoraan lypsyltä tulossa?

Oi sinä armas mielitiettyni. Täällä minä odottelen sinua jo alkavassa suvessa.

-Karoliina-

Kuvat: Noora Näppilä

Asu: mekko, Arthur Shirtley (IVALO)* // kengät, second hand

*saatu

Kommentit (5)

Hahah menisi kyllä ihan täydestä. 😀 Ihana mekko, sopii sulle hienosti! 🙂

No kai sen takia miksi sulta kysellään muutakin sun elämästä. kiinnostuksesta ja tietty ihminen on luonnostaan utelias. Varmaan myös sinä. 

Kyllä voin myöntää, että hiukan yllätyin ja tulin uteliaaksi, että onko lapsen isä tosiaan kylässä teillä, kun siltä huuto kuulosti, mutta olet mun mielestä sanonut, että ette ole oikeastaan tekemisissä keskenänne paitsi lapsen ” vaihdoissa” . 

Kivaa alkavaa kesää! 

On kyllä tosi kaunis mekko. 

Onko se sun tyttären ääni tuossa instastoryssa siinä kohdassa, kun sun tytär vilahtaa ja lapsi kiljaisee, että ”iskä käy hakemassa mun pyörän” ? 

Kiitos 🙂 Ja joo. Kuuntelin oikein tuolta tallenteista, koska hieman kummastelin huutoa lapsen iskän ollessa kuitennk. 200km päässä. Lapsi kiljui ”sit mä meen hakee mun pyörän”. Tosin. Vaikka olisi huutanut em.kommentin, en tajua, miksi kyseistä asiaa edes pitäisi kysellä täällä.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X