kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 26.05.2018

Miten sisustaa ikkunalaudat?

Teksti
Karoliina Pentikäinen
2 kommenttia

Yksi meidän kodin lempiasioistani on isot ikkunalaudat. Ne kertovat talon iästä ja tuovat ihanan lisän muutenkin kauniisiin ikkunoihin.

Niissä on vaan yksi ongelma. En tiedä yhtään, kuinka ne pitäisi sisustaa! Nyt niille kertyy romua ja satunaisia kukkapuskia ja täytyykin sanoa, etten oikein pidä niiden ilmeestä.

Muutenkin olen äärimmäisen huono tuollaisessa pintojen sisustamisessa: kaapinpäällisissä, avoimissa kirjahyllyissä ja yöpöydissä. Tämä johtuu ehkä siitä, että elelin niin kauan kovin minimalistisella sisustustaktiikalla. Raivasin kaikki turhat romut kaappien sisään, enkä tajunnut yhtään koriste-esineitä. Siksi ajattelinkin, etten tajua sommitelmista yhtikäs mitään.

Joten kertokaa – tai pikemminkin linkatakaa kivoihin kuviin – mistä saisin vinkkejä ikkunalautasisustamiseen!

-Karoliina-

Kommentit (2)

Miten ihanat ikkunat ja ikkunalaudat! Mä olen vuosien aikana oppinut, että vähemmän on enemmän, jotta tavarat pääsevät kunnolla esiin ja tilaa jää myös ikkunasta avautuvalle maisemalle. Minullakin on miljoona ihanaa esinettä, jotka ansaitsisivat ikkunalautapaikan, mutta tällä hetkellä meillä on esimerkiksi olkkarissa pelkkä valaisin ja huonekasvi somisteena. 

Tämä aihe koskettaa mua erityisesti – heh – koska Ruotsissa asuneena ikkunalaudalle kuuluu minusta ehdottomasti lamppu! Se näyttää ihanalta ja tunnelmalliselta sekä ulko- että sisäpuolelta. Harmi, ettei Suomessa ole taloissa ensinnäkään noita ihania ikkunalautoja ja toiseksi myöskään lamppuja… 🙂 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X