kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 27.05.2018

Hääpäivä – minä sinua vaan

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Joskus yksi sattuma voi muuttaa koko elämän. Joskus yksi kahvilan jono voi olla merkityksellisempi kuin mikään muu ennen tai jälkeen. Joskus rakkaus yllättää silloin, kun et sitä etsi. Vie jalat alta. Ja sydämen.

Perjantaina minusta tuli vaimo. Sanoin tahdon elämäni rakkaudelle. Miehelle, josta en tiennyt kaksi vuotta sitten vielä mitään, mutta jonka iso halaus tuntui ensihetkestä lähtien kodille. Sellaiselle paikalle, jossa ymmärsi heti, että tämän vuoksi elämä on mennyt niitä ratoja – meillä molemmilla – kun on mennyt. Tarvittiin vain oikea hetki. Ennen tai jälkeen olisi ollut liian aikaisin tai liian myöhään.

Meillä parasta on arki. Se ihan tavallinen ilman glitteriä ja samppanjalasillisia. Mutta jumankekka me osataan myös bilettää! Ja tiedän, että tämä oli vasta yhteisten juhlien alku. Rakastan sinua! 

-Karoliina-

Kuvat: Noora Näppilä

Erityiskiitos: kaasot, bestmanit, Maria Ylipää, Olavi Uusivirta, Uusi Manner -duo, Mr. Sushi -bändi, Töölön Ketterä, Kulma26:n koko henkilökunta, Kukkaikkuna, Uhana Design, Atelje Iina, H23:n pyörämestarit  & päimme ikuistaneet kuvaajat Noora Näppilä +Sami Lehti

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X