kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 09.06.2018

Kesän ihanimmat aurinkolasti! Mutta mistä?

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Yksi ihanimmista asioista H23:lla työskentelyssä on se, että pääsee osaksi monia sellaisia asioita, joita yksin puurtaessa ei pääsisi. Näkee ihmisiä, työtapoja, ammatteja ja yrityksiä, joihin ei olisi muuten törmännyt.

Yksi elämääni H23:n kautta tullut uusi tuttavuus on Optikko Heiniö* ja sen ihana omistaja Suvi. Meidän toimiston miehet kun tekivät tässä taannoin Optikko Heiniölle brändiuudistusta (katsokaa miten ihana uusi logo, värit ja kaikki!), mielenkiintoni heräsi heti tätä optikkoliikettä kohtaan. Mikä olikaan tämä paikka, jossa oli toinen toistaan persoonallisempia silmälasikehyksiä ja uskaliaampia aurinkolaseja? Kiinnosti niin paljon, että piti ottaa ihan selvää.

Optikko Heiniön omistaja Suvi Salo osti perinteikkään optikkoliikkeen Tampereen Stockmannin takaa loppuvuodesta 2015. Heiniöllä oli oma vakaa asiakaskuntansa jo valmiiksi, mutta Suvi ei silti halunnut ainoastaan toistaa vanhaa. Niinpä hän alkoi järjestelmällisesti uudistaa Optikko Heiniön valikoimaa nuorekkaampaan ja persoonallisempaan suuntaan unohtamatta kuitenkaan liikkeen juuria ja luottoasiakkaita.

Nyt, kesällä 2018, Heiniön liike pursuilee toinen toistaan mielenkiintoisempia värejä ja malleja. Pelkästään vilkaisu Optikko Heiniön valikoimaan osoittaa sen, että Suvi ei halua mennä siitä, mistä aita on matalin. Näitä laseja, joihin ihan kaikilla ei ole pokkaa, kun ei voi aivan jokaiselle kadun tallaajalle kuvitellakaan. Oikeille laseille pitää löytää oikeat käyttäjät. Se onkin koko Optikko Heiniön ajatuksen ytimessä: Persoonallisia ja laadukkaita laseja niin, että jokaisen asiakkaan tyyliä ja tarpeita on kuunneltu huolellisesti.

Koska silmien suojaamisesta auringon valolta on varmasti kaikille jo aika itsestään selvä asia, on tietysti tämän kauden mielenkiintoisin osasto Optikko Heiniöllä juuri aurinkolasit. Pääsimme A:n kanssa sovittamaan Heiniön arskamallistoa, jossa – kuten silmälasipokissakin – on paljon käsintehtyjä yksilöitä. Ihastuimme molemmat Tom Fordin tämän kesän mallistoon. A nappasi mukaan James Bond -henkiset klassiset, mutta särmänsä vihreistä linsseistä saavaan malliin. Minä taas fiilistelin eniten pyöreitä, puolet naamasta peittäviä, Hollywood-henkisiä arskoja.

Vaikka laadukkaat aurinkolasit tunnistaa jo siitä fiiliksestä, joka laseista tulee, kun asettaa nenälle. On yksi hyvä tapa testata linssien laatu menemällä niillä hämärään. Nimittäin hyvät aurinkolasit – kuten vaikkapa nuo meidän Fordit – ovat sellaiset, joilla näkee niin hyvin myös ei-auringossa, ettei niiden olemassaoloa silmillä edes huomaa.

Mitäpä muuta tähän loppuun sanomaan. Ehkä sen, että Optikko Heiniöllä on ehkä kaupungin ihanimmat käyntikortit. Hyvä H23-Ilkka! Niin ja jos haluat ihanat, persoonalliset, laadukkaat ja just sun näköiset silmälasit ja/tai aurinkolasit, mene Heiniölle!

-Karoliina-

*postaus toteutettu yhteistyössä Optikko Heiniön kanssa 

Kuvat: Noora Näppilä

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X