kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 13.06.2018

Tsekkaa 10 parasta kesätuotetta!

Teksti
Karoliina Pentikäinen
  • Kimono. Vitsi miten paras vaate niin biitsille biksujen päälle, takiksi iltoihin, kietaistuna vyön kanssa mekoksi ja ihan vaan sellaiseksi mukana heiluvaksi hörsyläksi.
  • Keltainen. Mä olen täysin rakastunut noihin meidän Sidosteen logo-sukkiin kaikissa väreissä, mutta onhan tuo keltainen sukka nyt ehdottomasti kaikkein makein. Keltaisesta tulee mieleen jotenkin omat varhaisteiniajat, jolloin kynnetkin piti olla aina räiskyvän keltaiset.
  • Kynsilakoista tulikin mieleeni KYNSILAKAT. Mitä värikkäämmät ja räiskyvämmät, sen parempi.
  • Balmainin Leave-in Conditioning Spray -hoitosuihke. Ihan käsittämätön tuote! Mulla ainakin tukka takkuuntuu öisin ihan karmeaksi pehkoksi ja sen harjaamiseen tarvitsee aamuisin hoitoainetta. Mutta moni hiuksiin jätettävä suihke lähmää tukan sellaiseksi likaisennäköiseksi liimaletiksi. Balmainin suihke sen sijaa elvyttää hiukset, aukoo takut, mutta ei rasvoita tipan tippaa. Ihan loistotuote siis sudittaessa tukka uuteen nousuun. Itse tykkään vielä harjauksen jälkeen suihkutella tätä muutaman pumppauksen ja puristella hoitsikkaa tukkaan tehden latvoista terveemmän näköiset.
  • Novellen persikanmakuinen vesi. Litsi-Novellen jälkeen tämä on ollut seuraava vesikoukutukseni.
  • Hamam-pyyhe. F sai synttärilahjaksi jouluna luokkakaveriltaan hamam-pyyhkeen, jota on pitänyt pestä jatkuvalla syötöllä, koska F on tykästynyt pyyhkeeseen niin kovasti. Enkä ihmettele! Hamam-pyyhe tuntuu ihanalle, kuivuu nopeasti, on kaunis ja kaiken lisäksi se mahtuu myös rantakassiinkin perinteistä froteepyyhettä paremmin. Jos meillä ei kaapit pursuaisi pyyhkeitä jo muutenkin, ja jos minulla ei olisi tätä kotimaisten tekstiilien vuotta, olisin ostanut meille aikuisillekin näistä pyyhkeitä kaapit pullolleen.
  • Vita Liberata-itseruskettava. Ei ole väliä, veteleekö tätä kaunushoitolan nainen suihkurusketuksena vai sutiiko itse purkista vaahtoa tahi voidetta, niin väri on aina aivan passeli. Eikä haisekaan ihan kauheasti! Turvallinen tapa saada kesä iholle. 
  • Isot korvakorut. Nyt ei häiritse pipo, joten korviksilla kikkailun voi aloittaa. Lemppareitani ovat isot, mutta kevyet korviket.
  • Graavisiika. Vaikka olenkin lohifani, graavisiika pesee mennen tullen kaikki kalat. Tamperelaisille tiedoksi, että kaupungin parasta graavisiikaa saa Nygreniltä. Tätä uusien pottujen kanssa, eikä muuta tarvita. (Paitsi ehkä nokare voita perujen päälle.)
  • Mukana kulkeva aurinkorasva. Vaikka näin lapsiperheessä aurinkorasvaa löytyy suuret pönikät, mutta tärkeää on, että pikkupurkit voi kuljettaa mukana. Silloin vahinkokärähtämisen väärä vähenee. Acon pikkupurkki on ollut tähänastisen kesän suosikki, mutta sävyttävistä (meikkivoitten tai BB-voiteen kaltaisista) saa ehdottomasti vinkata! 

-Karoliina-

Kommentit (1)

Paras sävyttävä on Algamarikselta! Tykkään ihan valtavasti. Tuoksuu ihanalta ja on ennenkaikkea täydellisesti toimiva tuote. Omani ostin Ruohonjuuresta.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X