kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 16.06.2018

Kesän kuumin jälkiruoka!

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Vitsi olen rakastunut tähän jälkkäriin, jonka A teki ensi kerran mökillä toissaviikonloppuna (mutta jota olen halunnut syödä useamman kerran senkin jälkeen). Tässä on sellainen herkku grillisafkan jälkkäriksi, joka sopii niin hyvin kesäherkutteluun. Resepti ei tänäänkään omani, vaan tuon kotoisan jyrkisukulan

GRILLATUT PERSIKAT JA VANILJADIPPI

  • Persikoita
  • Hunajaa
  • Turkkilaista jogurttia
  • Vaniljatuorejuustoa (Valio Viola)
  • Oliiviöljyä

 

  1. Halkaise persikka kahtia ja poista kivi.
  2. Voitele persikka hunajalla ja oliiviöljyllä.
  3. Sekoita tuorejuusto ja jogurtti keskenään.
  4. Grillaa persikat.
  5. Tarjoile kuumat persikat vanilja-jogurttidipin kanssa. 

 

Herrrrrrrrrkullista lauantaita!

-Karoliina-

 

 

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X