kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 29.06.2018

Ivana Helsinkiä edullisesti Tokmannilta!

Teksti
Karoliina Pentikäinen

 

// Kaupallinen yhteistyö Nordic Tricot by Ivana Helsinki / Tokmanni //

 

Mä en ole koskaan ollut mitenkään erityisen täpinöissäni näistä ketjuliikkeiden yhteistyömallistoista. Ei siinä, että niissä olisi ollut mitään vikaa. Ei varmasti ole ollut! Mutta jotenkin minusta on tuntunut hassulle lähteä ryysimään ja ostamaan jotain tiettyä merkkiä vain siksi, että sitä saisi nyt hintaan, joka olisi omalle kukkarolle sopivampi kuin merkki yleensä. Olen ajatellut, että jos en ole kyseistä merkkiä ennenkään harkinnut ostavani, miksi tekisin sen tällaisessakaan tilanteessa.

Mutta. Kuten usein. Mieli saattaa muuttua näissäkin asioissa. Edessäni on nimittäin nyt mallisto, josta en voisi olla enemmän innoissani. Ja ei varmasti paljon yllätä, jos kerron, että tähän hommaan liittyy – taas kerran – Ivana Helsinki.

Ivana Helsinki viettää tänä vuonna 20-vuotisjuhlavuottaan. Ja juhlavuoden humussa kaikkien aikojen lempivaatemerkkini julkaisee yhdessä Tokmannin kanssa Nordic Tricot by Ivana Helsinki -vaatemalliston, joka on itse asiassa jo neljäs Ivana Helsingin ja Tokmannin välillä. Mallisto on tälläkin kertaa sellaista taattua Ivana Helsinki -tyyliä a-linjaisine mekkoineen ja söpöine kuvioineen, mutta toki huomattavasti huokeampaan hintaan, mitä Ivanaa on totuttu yleensä ostamaan.

Koko Nordic Tricot by Ivana Helsinki -mallisto  on saanut inspiraationsa suomalaisesta luonnosta ja arjen kauneudesta. Malliston vaatteet ovat monikäyttöisiä ja sellaisia, että oikealla tavalla yhdisteltynä ne sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen. Esimerkiksi tuo kuvien Mimosa-mekko (39.95e) on juuri sellainen jokapaikanmekko. Korkojen ja mekon mukana tulevan vyön kanssa Mimosa sopii jos jonkinmoisiin juhliin. Matalien kenkien kanssa ja ilman vyötä mekko muuntautuu puolestaan arkimekoksi. Nordic Tricot by Ivana Helsinki -malliston sanotaan olevan vaatemallisto rohkealle, osaavalle ja itsenäiselle suomalaiselle naiselle. Siis sellaiselle, joka malliston suunnittelija itsekin on. 

Ensi viikolla, 5.7.2018, Ivana Helsinki on esillä myös Pariisin Haute Couture Muotiviikoilla. Tokmanni on Pariisin muotinäytöksen yhteistyökumppani ja catwalkilla onkin nähtävillä uniikkeja asuja Nordic Tricot by Ivana Helsinki -malliston hengessä. “Näiden uniikkien tuotteiden kaupalliset versiot ovat ostettavissa Tokmannin verkkokaupasta ja myymälöistä valtakunnallisesti, “ kertoo Tokmannin pukeutumisen ostoryhmäpäällikkö Maija-Leena Leppänen.

Nordic Tricot by Ivana Helsinki -mallisto on myynnissä ympäri Suomea Tokmannin myymälöissä, sekä verkossa. Vaikka Ivana iskeekin omaan vaatemakuuni aina taatulla tavalla, on Nordic Tricot -mallistossa monta sellaista helmeä, jotka lämmittävät oikein erityisesti sydäntä. Ehdottomat suosikkini ovatkin 97% puuvillasta valmistetut Mimosa-mekko ja Milla-paita. Puhumattakaan noista ihanan joustavista Sylvia-housuista.

Suosittelen tsekkaamaan Tokmannin Ivana Helsinki -malliston täältä.

-Karoliina-

Kuvat: Noora Näppilä

 

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X