kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 07.07.2018

Seinien freesaus tarroilla

Teksti
Karoliina Pentikäinen

F:n huone on ollut tässä jo vähän aikaa siinä tilassa, että aina on ahdistanut, kun olen kurkannut ovesta sisään. Täynnä leikkimättömiä leluja, seinät tuhruiset liimatuista ja alas revenneistä julisteista.

Viime viikolla suoritettu suuroperaatio, eli lelulaatikoiden konmaritus kuitenkin antoi lisäpotkua myös huoneen muun ilmeen kohentamiselle. Pesimme seinät ja annoin F:n valita netistä huoneeseensa uudet julisteet (vielä postissa).

Yksi seinä näytti pesun jälkeen edelleen vähän nuhjuiselta. Tai ainakin tyhjältä. Pienen huoneen korkea seinä tarvitsi selvästi vähän potkua ja väriä. Varsinkin, kun joulukuussa seinälle tapahtui pieni isku. Olin parin päivän työreissussa ja F oli saanut sillä aikaa mummolta kirjeen, jossa oli ollut tonttuovi. Kiinnitysmekanismina tuollainen aika jämäkkä karhuteippi. Ennen kuin A oli ehtinyt väliin, oli F täräyttänyt oven keskelle seinäänsä…ja kun se tammikuussa irrotettiin, irtosi seinästä myös pala sen mukana.

Mietin jo hetken, että paklaisin ja maalaisin F:n seinän, mutta koska en osannut päättää mieleistäni sävyä, päätin, että sisustustarrat saisivat luvan kelvata. Ja seinästähän tuli juuri niin herkullinen, kun olin toivonutkin!

Itse tarrojen laitto oli monimutkaisempaa kuin olin kuvitellut. Tarrat piti leikata erikseen arkista, irrottaa tarraa molemmin puolin olevat kalvot ja hinkuttaa sitten vielä pankkikortin reunalla kiinni seinään. Mutta onneksi lopputulos oli ahkeroinnin arvoinen. Tarrat löysin Pop Up Kemujen alesta ja olivat kotimaisen Made of Sundaysin, joka valmistaa tarrat Vallilassa.

Hassua, miten joku näin pieni teko saa aikaan kokonaisvaltaisen sisustusinnon. Nyt pohdin, mihinkä seinään seuraavaksi voisi liimailla tarroja, mitä paikkaa voisi maalailla ja olisiko tori.fi:ssä se ihana vitriini, jollaista olen kaivannut meille jo vaikka kuinka kauan.

Paitsi että….nuo inventoidut kamat pitäisi saada pikaisesti pois nurkista ennen kuin tänne voi tuoda yhtä ainotta uutta huonekalua.

-Karoliina-

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X