kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 11.07.2018

Arabian retroruokalautaset. Viikon kirppislöytö.

Teksti
Karoliina Pentikäinen
2 kommenttia

Tittidii! Täällä taas piiiiiiiiitkän tauon jälkeen viikon kirppislöytä -postaus.

TUOTE

  • 6kpl Arabian ruokalautasia

OSTOPAIKKA

  • Hankasalmen Aseman kirppis

HINTA

  • 30e/kpl (5e/kpl)

KÄYTTÖKOHDE

  • ruokalautasiksi arkeen

KÄYTTÖÖNOTTOTOIMENPITEET

  • Konepesu

ARVIO OSTOKSEN KANNATTAVUUDESTA

  • No onhan meillä ruokalautasia. Eli tarvetta ei varsinaisesti ollut. Mutta koska rakastan retrolautasia kukkasilla, onhan tämä nyt ihana löytö. Hymyilyttää joka kerta, kun saa tuollaiselle lautaselle iskeä potut.

OSTOKSEN HINTA-LAATU -SUHDE

  • 4/5, koska tulevat jokapäiväiseen käyttöön ja ilahduttavat minua. Tosin parissa lautasessa oli pohjassa vähän kulumaa pinnassa, joten ei ole aivan täydellisiä.

 

Osaatteko muuten sanoa, mikä on tämän lautasen nimi? Ja jopa vuosilukua? Joka tapauksessa sopii hirmuisen hyvin näihin ja näihin Arabian kirppislöytöihin. 

Oli muuten hauska tilanne, kun nämä lautaset kirpparilta löysin. Törmäsin kirppiksellä nimittäin naiseen, joka kertoi, että ajellut Jyväskylästä Hankasalmelle juuri kirppissuositukseni vuoksi. Ja voi pirulainen, kun kyseinen nainen oli löytänyt sieltä ennen minua mitä ihanimman salaattikulhon. Jos siis haluat luopua kulhosta, tiedät, keneen otat yhteyttä!

-Karoliina-

Kommentit (2)

Lautaset ovat Esteri Tomulan suunnittelemaa Veera-sarjaa 60-luvulta. Kiva löytö! 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X