kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 13.07.2018

Tukkajumalat(taret)!

Teksti
Karoliina Pentikäinen
2 kommenttia

Selailin tällä viikolla mun instagram-feediä, kun eteen sattui joku sellainen seurattavanani oleva ihminen, että hetken piti miettiä, miksi ihmeessä mä häntä seuraan. Ensin mietin, oliko Instagram iskenyt mulle itse seurattavan tai olinko vahingossa klikkaillut jostain, mistä ei alun perin ollut tarkoitus.

Sitten muistin, että olin alkanut seurata kyseistä Hollywood-näyttelijää hänen hiustensa vuoksi vuosia sitten. Oli otsatukkavaihe meneillään. Ja samassa hetkessä alkoi naurattaa se, että tajusin, että seuraan instassa monia ihmisiä heidän HIUSTENSA vuoksi. Pieni pakkomielle näihin tukkajuttuihin?

Muistan, kun Anna Puu sanoi joskus Glorian haastattelussa*, että ”jos tukka on huonosti, kaikki on huonosti”. Samaistun.

Naiset, joita olen alkanut seurata somessa heidän hiustensa vuoksi:

  • Eevi Teittinen. Kun olin vielä tummatukkainen (siis edellisen kerran) katselin koko ajan Eevin senaikaisia tukkakuvia ja himoitsin blondia lettiä. Se näytti vaan niin ihanalle!
  • Iines Aaltonen. Kun sitten sain sen blodin tukan, aloin himoita vieläkin blondimpaa. Silloin löyisin Iineksen somen ja marssin siellä olevien kuvien kanssa kampaajalle. ”Tämmöstä, kiitos!”
  • Petra Tungården. Samaan kategoriaan blodin tukan ihailun kanssa. Varsinkin silloin, kun mulla oli blondi polkka, kyttäsin, miten Petra laittaa blondin polkkansa niin hyvin. Ja yritin apinoida.
  • Irene Naakka. Kun aloin himoita blondikauden jälkeen taas ruskeita hiuksia, alkoi Irenen tukan väri kummitella mielessäni. Täydellinen sävy.
  • Lucy Hale. Ja kun halusin luopua pidennyksistä, aloin googlailla, millaista polkkaa haluaisin. Ehdottomaksi tukkajumalaksijumalattareksi valikoitui Lucy Hale.

Tätä listaa kun kirjoittelin, tuli tunne, että onkohan mun toiminta himppisen creepyä? 😀

-Karoliina-

Kuva: Noora Näppilä

*https://www.gloria.fi/artikkeli/kauneus/laulaja-anna-puu-ilman-meikkia-jos-tukka-huonosti-kaikki-huonosti

Kommentit (2)

Samanlainen hiusfriikki täällä. Uusi tukka on hyvä vain vähän aikaa ja sitten taas halajaa muutosta. Nyt kummittelee lyhyt tukka mielessä vaikka pari vuotta sitten sain lyhyen kasvatettua pitkäksi polkaksi ja vannoin ettei ikinä. Kts. Gemma Arterton ja Kris Jenner. Arhg, olen kuitenkin laiska hiustenlaittaja ja tukan pitäisi olla hyvä suoraan saunasta. Tykkään pitkästä, mutta hiuslaadullani se on kesällä pehko ja talvella päätä myöten menevä luiru. Harmaitakin löytyy, mutta jatkuva käsittely tekee hiuksista entistä hauraammat. Myöskin täytyy muistaa että radikaaleja hiusmuutoksia ei kannata tehdä talvella kun hius on pipon alla lättääntynyt sähköinen kasa. Se on sitä joka tapauksessa :). Jospa jättäisi tukan hetkeksi herran haltuun ja katsoisi miltä se näyttää parin vuoden päästä..

 

Mä yritän kanssa nyt taas vaihteeksi päästä tukassa luonnontilaan! Kunnes kyllästyn ja teen jotain muuta 😉

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X