kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 14.07.2018

Paras ihonheleyttäjä, suola ja lenkkarit! Lauantain lempparit.

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Aika lauantain lemppareiden. Eli niiden asioiden, jotka ilahduttavat todella.

  • Vita Liberata, Body Blur*. Mähän olen aina vannonut Vita Liberatan nimeen. Mutta nyt on löytynyt merkiltä vielä yksi tuttavuus. Body Blur! JA MIKSI EN OLE TÖRMÄNNYT TÄHÄN AIKAISEMMIN?!? Blur on poispestävä ihon heleyttäjä, joka tekee ihosta välittömästi ruskettuneen näköisen ja tasaisen. Ei tuoksu millekään, koska ei ole ”oikea” itseruskettava. Mä olen täysin rakastunut tähän tuotteeseen. Ja itse asiassa kaikki muu ihomeikki on jäänyt multa näin kesällä pois, koska tämä tekee iholle kaiken sen, mitä kaipaan: Tasoittaa, tuo väriä, kosteuttaa ja heleyttää.
  • Ikean maustetut merisuolakiteet. Oikeasti aika hyvää suolaa ja vieläpä kauniissa rasioissa. Sopii hyvin myös lahjaksi!
  • Hämärtyvät kesäillat. Olen ehdottomasti heinä-elokuun öiden fani. On vielä kesä, mutta illoissa on enemmän taikaa kun yöttöminä öinä. Parasta.
  • Ratinan Periscopen kattoterassi. 
  • LIDL:n paistopisteen GLUTEENITTOMAT tuotteet. Vihdoin rukouksiini on kuultu. Tästä voisi ottaa mallia moni muukin paistopiste. 
  • Biozellin rakenne- ja volyymisuihke. Tuo liukkaisiin hiuksiin ihanasti karheutta tekemättä niistä kuitenkaan tönkköjä (kuten lakka usein tekee).
  • So Whatin lenkkarit Vamoksesta*. Ihan pikkuinen ylläri, että alle 50 euron lenkkarit käyvät mun jalkaan paremmin kuin yli satasen Niket. Harkitsen karamellivärin lisäksi tilaavani samat popot myös mustina. Kuin pumpulilla kävelisi.
  • Hölkkälenkin jälkeinen olotila. Miksi ihmeessä sinne hikoilemaan on niin vaikea lähteä, vaikka tietää, että elämä on puolentunnin hölkän jälkeen viisimiljoonaa kertaa parempaa kuin ennen lenkkiä. Pitäisikö tästä ottaa joka-aamuinen tapa vai miten liikunnan voisi tunkea myös epäsäännölliseen kesärytmiin?

-Karoliina-

*saatu

Kuva 1: Noora Näppilä

 

 

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X