kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 21.07.2018

10 x hyvinvointi- ja kauneusvinkkiä helteeseen

Teksti
Karoliina Pentikäinen

// *merkki kertoo, että tuote on satu & Kaupallinen yhteistyö: Daniel Wellington// 

  1. Juo tarpeeksi vettä. Se tekee iholle hyvää, mutta on kaiken lisäksi erityisen välttämätöntä näillä keleillä.
  2. Valitse aurinkosuoja sen mukaan, tuleeko voide kasvoille vai vartalolle. Oma suosikkini kasvoille on ihan vähän ihon väriä tasoittava Madaran aurinkorasva.
  3. Keep thing simple. Eli keskity perusasioihin kikkailun sijaan. Nypi kulmakarvat muotoon, pidä kynnet siisteinä ja unohda vahva meikki. Jos et jaksa pitää huolta kynsilakkojen lakkausväleistä, valitse läpinäkyvä lakka räikeän sijaan.
  4. Muista aurinkolasit. Pelastaa silmät ja kaikki meikkiongelmat. Itse olen täysin rakastunut näihin Optikko Heiniöltä saamiini Tom Fordeihin*, jotka peittävät puoli päätäni.
  5. Panosta hyvään dödöön, laita hajuvesi niin, ettei tuo ihoalue ole auringon kanssa kosketuksissa.
  6. Pakkaa kassiin mukaan kosteutuspyyhkeitä, hiuspompula, kampa, minikokoinen aurinosuoja + huulipuna. Näillä pötkii jo aika pitkälle. Joskus olen nähnyt myös dödöjä, jotka on laitettu yksittäispakattuihin liinoihin aivan kuin vaikka Savetit. Sellainen toimii kesän menoissa loistavasti.
  7. Koska meikin ja hiusten kanssa kikkailu on kesällä aika turhaa (lätsähtää, kastuu tai hikoaa kuitenkin), panosta asusteisiin. Ihanat isot korvikset, ruskettunutta ihoa vasten sopiva kello tai hyvä lippis. Paljon muuta ei tarvitsekaan.
  8. Hulluttele. Kesäihoa vasten on ihana tehdä meikki, jota ei ehkä muuten käyttäisi. Onko se kirkkaansininen eyeliner vai punaiset huulet. Tee asiat toisin! Itse olen käyttänyt tänä kesänä enemmän huulipunia kuin koskaan.
  9. Valitse hyvät ja kevyet alusvaatteet. Hyvä olo lähtee (varsinkin kesällä, kun iho on nihkeä) alusvaatteista. Mahdollisimman kevyt, hengittävää kangasta olevat ja toppauksettomat liivit ovat poikaa. Vinkiksi muuten, että Lindexillä on taas menossa aika huima alusvaateale. Ostin itse sieltä juuri täydennystä kaappiin. Olivat siellä puolesta hinnasta alentaneet vielä uudelleen -50%. Kaksille alkkareille ja liiveille jäi hintaa yhteensä 16 euroa.
  10. Hymyile. Ihan hölmö ja kliseinen vinkki, mutta hymy ja hyvä olo ovat kauneimmat asusteet, joita ihmisellä voi olla.

Ja huomio vielä! Muistutukseksi, että koodilla KOLMISTAAN saat -15% Daniel Wellingtonin tuotteista + ilmaisen kuljetuksen aina heinäkuun 2018 loppuun asti. Kauppaan pääset tästä! 

-Karoliina-

Kuvat: 1&2, Noora Näppilä

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X