kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 28.07.2018

Leviksen farkkushortsit. Viikon kirppislöytö.

Teksti
Karoliina Pentikäinen

 

 

Meillä on ollut tässä viime viikkoina kovat kirppispöhinät. Ensin veimme neljä Ikea-säkkiä kamaa myyntiin Emmyn nettikirppislaatikkoon myyntiä varten ja sitten vielä pidimme viikon pöytää Radiokirppiksellä. Pääpointti oli myydä ja saada tavaraa pois, mutta samalla tuli kierreltyä muidenkin kirppispöytiä. Olen koko kesän haaveillut korkeavyötäröisistä farkkushorteista, mutta en ole vaan löytänyt sopivia. Mutta sitten ne tulivatkin vastaan kirpparilta.

TUOTE

  • Leviksen farkkushortsit (tosin osaako joku sanoa, ovatko aidot Levikset. Itse en tämmöistä tunnista. Ehkä te tiedätte?)

OSTOPAIKKA

  • Radiokirppis, Tampere.

HINTA

  • 10e

KÄYTTÖKOHDE

  • Arkena. Hellepäivänä farkkujen sijaan.

KÄYTTÖÖNOTTOTOIMENPITEET

  • Konepesu. 

ARVIO OSTOKSEN KANNATTAVUUDESTA

  • Jos shortsit olivat aidot Levikset, hinta oli varmaan ihan hyvä. Jos feikit, ehkä hieman ylihintaiset. Tosin ei feikkeys poista tietysti sitä, että farkkujen malli on kiva ja mulle sopiva. Yksi asia on tietysti se, että mulla on tämä reisi/selluliittifobia, eli shortsien käyttö ei ole aina kovin luontaista mulle. Mutta ehkä opin elelemään tässäkin asiassa jatkossa armollisemmin.

OSTOKSEN HINTA-LAATU -SUHDE

  • 3/5. Tai sanotaanko, että kannattavuutta ei oikein vielä voi tietää. On nimittäin vaikea sanoa, tuleeko näistä mun all time -lempipöksyt vai hautautuvatko kaappiin juuri reisien vilauttelun vuoksi. Siitä olen kuitenkin iloinen, että ostos oli second hand, eikä kauppa-kaupasta ostettu. Usein parempi näin päin.

 

-Karoliina-

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X