kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 04.08.2018

10+ 1 kuvaa perjantaista

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Eilen perjantaina heräsin virkeänä. Vihdoinkin sade ja vielä suuremmalle avatut ikkunat toivat kauan odotetun viileyden kotiin. Aamun tein töitä. Tapasin naimisiin menevää siskoani hääasioiden puitteissa. Ostin lahjat A:n ja minun kummitytöille, joille molemmille olemme menossa kylään viikonloppuna. Matkasin anopin mökille. Söin herkku ruokaa ja matkasin takaisin kotiin. Päivä kännykän linssin läpi.

-Karoliina-

Kommentit (1)

Moikka! Tuli noista kertakäyttömuki-kuvista mieleen että olisi kiva jos voisit tehdä jonkinlaista muovittomuus-haastetta. Asun Briteissä ja täällä on onneksi monessa paikassa jo kielletty muovipillit ja samoin jos tuo oman kupin kahvilaan kertakäyttömukin sijasta saa reilusti alennusta kahvista tai smoothiesta. Sen takia ajattelinkin haastaa muutaman bloggaajan samanlaiseen haasteeseen ja testata miten muovittomuus kahvin ja muiden take away jumoien kanssa toimii Suomessa. Toivottavasti tämä idea tuli esille positiivisena eikä minään bloggaajan syyllistämisenä, mielestäni vaan kertakäyttöastioiden käyttö (varsinkin kun tiedetään että mihin meriin ne päätyy) on semmoinen juttu missä ihan jokainen pystyy petraamaan ja vaikka itellänikin se oli aluksi hankalaa niin nykyään sujuu hyvin ottaa oma keepcup mukaan käsilaukkuun varalle. Olisi siis kivaa jos joku jolla on niinkin pajon vaikutusvaltaa kuin sinä osallistuisit haasteeseen 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X