kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 07.08.2018

Koululaisen huoneen julisteseinä + alekoodi!

Teksti
Karoliina Pentikäinen

// Kaupallinen yhteistyö: Desenio //

 

Meillä on tämän kesän inventaarioprojektin lisäksi ollut meneillään pienimuotoisia sisustusprojekteja. On freesattu olkkaria (näette myöhemmin), tehty pikkuriikkisestä vessasta astetta mukavampi (näette sen myös myöhemmin) ja kohennettu F:n huoneen ulkonäköä. Koko F:n huoneen projekti alkoi tästä ja nyt ennen koulujen alkua hommaa jatkettiin sänkyseinän koristelulla.

F:llä on selvästi ollut viimeisen vuoden aikana omana tavoitteena tehdä huoneesta omannäköistään. Enää ei kelpaa monikaan äidin ehdotus, vaan värit, esillä olevat tavarat ja tyyli alkaa näyttää kuukausi kuukaudelta enemmän vain neidolta itseltään.

Kun vahvistin kesällä yhteistyön Desenion julisteiden kassa, selailin julistevalikoimaa sohvalla läppäriltä. Tavoite oli löytää meidän olohuoneen seinälle vähän väriä entisen musta-valkoisen linjan tilalle. Minulle on tullut himo tehdä kodista vähän värikkäämpää. Tai no jos ei aivan värikästä, niin ainakin pehmeämpää. Tuntuu, että ehdoton mustavalkoinen kausi on nyt viimein ohi. Mutta niinpä siinä vain kävi, että kun itse yritin etsiä julisteita, olan yli kurkkinut lapsonen alkoi ihastuksissaan kiljua omien suosikkijulisteidensa kohdalla ja lopulta päätettiin, että F:n valkeat seinät kaipaavat enemmän kuvia kuin meidän olohuone.

Annoin tyttärelle vapaat kädet valita huoneeseensa juuri ne julisteet, jotka itse halusi. Ajattelin, että seinästä tulisi värien ilotulitusta, mutta kun aloimme laittaa julisteita seinään, huomasin, että tyttären värisilmä olikin ollut pettämätön. Kaikki kuvat sointuivat toinen toisiinsa ja valmis seinä näyttääkin herkkuhattaralle vaaleanpunaisine ja mintunvihreine sävyineen.

Emme alkaneet porailla noin montaa kehystä seinälle, vaan iskimme julisteet kiinni teipillä. Seinästä tuli meidän molempien mielestä aivan ihana. Yllätyksekseni huoneen korkeus tuli myös paremmin esille julisteiden avulla. Kun kuvat kipusivat pitkin seinää ylöspäin, myös tilan tunne muuttui.

Jos sisustus- ja julistehimo alkoi kasvaa sielläkin suunnalla, tässä varteenotettava vinkki. Koodilla KOLMISTAAN, saat -25% alennuksen Desenion tuotteista* 7.-9.8 tehdyille tilauksille. Joten ole nopea ja klikkaa tänne. Koodi voimassa siis vain torstaihin asti!

Ihania sisustushetkiä!

-Karoliina-

*alennus ei koske kehyksiä ja handpicked- ja collaboration-julisteita

F:n seinällä olevat julisteet löytyvät Deseniosta nimillä:
Grey Bunny // Pug Puppy // Candy Cactus // Watermelon Aquarelle //
The Smallest Cats // Bambi // Kitten // Gone fishing // Greu bunny // Cotton candy // Hey sugar  

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X