kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 10.08.2018

10 + 3 kuvaa. Koti sellaisena kuin se oikeasti on.

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Blogeissa on pyörinyt viime viikkoina haaste näyttää koti sellaisena, kuin se oikeasti on. Tämä meidän koti on kuvattu tällä viikolla tiistaiaamuna kello 10.15. Olimme heränneet muutama tunti ennen kuvien ottoa. A oli lähtenyt jo töihin. F ja minä pyörimme yöpuvuissa kotona. Minä tein  töitä läppärillä, F leikki ja piirsi. Ja tältä meidän koti juuri siinä hetkessä näytti.

-Karoliina-

Kommentit (1)

Monissa blogeissa on kuvattu kivasti kotia eikä tarkasti rajattuja lautasia, kippoja tai vaate/kenkäkasoja.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X