kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 11.08.2018

Tältä näyttää viimeiset jämät ripsipidennyksistä. Viikko 2.

Teksti
Karoliina Pentikäinen

No niin. Nyt on sellainen setti tuossa ripsien kohdalla, että ei tee mieli pahemmin katsoa peiliin. Suloisessa sekamelskassa ovat niin omat superlyhyet ja ohuet luomuripset kuin muutama sinne tänne sojottava tekoripsitupsukin, joita olen hermojen pettäessä vähän leikellyt lyhyemmiksi. 

Aloitin viime viikolla meikkaamaan harventunutta ripsiriviäni ihan normaalisti (ripsari + kajaali). Samoin meikinpoisto on tapahtunut aivan armottomasti. Enää en ole suojellut ripsitupsuja, vaan nyt olen pessyt meikit aivan kun minulla ei ripsipidennyksiä olisikaan. Myös meikinpoistoaineilla, joissa on öljyä. Öljyähän siis irrottaa ripsien liimaa. 

Aloitin eilen ripsiseerumin käytön. Kerron siitä ja kokemuksista lisää myöhemmin. Alkutoive tietysti on, että haluan saada omat ripset mahdollisimman nopeasti normaaliin mittaansa. Ne ovat nyt lyhyemmät kuin alaripset!

Olen muistellut tässä mieleni sopukoista, kuinka silmät ilman tekoripsiä oikein meikattiinkaan. Olen miettinyt ripsien värjäämistä näin aluksi, koska liima on vaalentanut omat ripset aivan haaleiksi. Oikeastihan – toivottavasti vieläkin – minun luomuripseni ovat ihan mustat, eivätkä ne kaipaa silloin värjäyksiä. Hyviä vinkkejä ripsentaivuttimista otetaan myös vastaan. Niin ja vedenkestävistä, kohtuuhintaisista eye linereistä. Ripsarin olen jo ostanut ja löytänyt. Luotin kaikkien aikojen suosikkiripsiväriini, Helena Rubensteinin Lash Queen Mascaraan. 

-Karoliina-

Kommentit (1)

Essencen Superfine Waterproof eyeliner on paras, mitä olen koskaan käyttänyt! Hintakin vain vaivaiset 3,49 €! Essence merkkiä löytyy ainakin Citymarketeista. Suosittelen todella, helppo tehdä rajaus ja väri on oikeasti musta. Kirjoitin itseasiassa hetki sitten postauksen mm. tästä eyelineristä ja muista todella edullisistä meikkilöydöistä blogissani, http://www.minimalistinenmaterialisti.com/ruokakauppakosmetiikka-randomit-loydot/. 🙂 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X