kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 13.08.2018

Inhoan kesäpukeutumista! Mutta miksi?

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Tänä aamuna ulko-ovella vastaan tuli viileä syystuuli. Sää oli ihanan aurinkoinen, mutta kuitenkin jo syksyisen vilpakka.

Hihkuin innosta. Vaikka kesä onkin lempivuodenaikani ja lämpö tekee hyvää niin mielelle kuin kropallekin, inhoamalla inhoan kesäpukeutumista!

Ensinnäkin kesäpukeutumisantipatian johtuvat varmasti siitä, että en juuri tykkää pukeutua paljastaviin asuihin (lisää aiheesta täällä). Jotenkin liian lyhyet helmat ja isot kaula-aukot tuntuvat usein vieraille. Ihailen niitä toisten päällä, mutta itselläni ne tuntuvat epämukaville. Toisaalta en pidä myöskään sellaisesta venepääntiekaula-aukollisesta kotelomekkotyylistäkään. Se taas tuntuu liian tätimäiselle, liian konservatiiviselle ja liian tylsälle. Vaihtoehdot ovat siis aika vähissä.

Toisekseen kesäpukeutuminen on siksikin niin vaikeaa, koska koen, että en ole osannut jalostaa farkut-kollaripaitastailiani kesäversioksi. Jostain syystä en omista kovin montaa hyvää – juuri täydellistä – t-paitaa, ja farkkushortsienkin kanssa on tämä selluliittitilanne. Mekoissa taas suosin yleensä niin lyhyitä helmoja, että ne ovat juuri buenot paksujen sukkisten kanssa….mutta ilman sukkiksia taas aivan liian paljastavat.

Tulipa tästä avautuminen näinkin vakavaan ongelmaan äärellä. Näköjään hellekesä on kerännyt niskaani pikkiriikkisen apinan. Täytyy vaan sanoa, että olen ÄLYTTÖMÄN iloinen siitä, että nyt jalkaan saa vetää farkut ja tennarit, niskaan kollarin tai neuleen. Vielä kun alkaa nahkarotsikausi, on kaikki niin kuin kuuluukin olla. Vaatteissa on taas hyvä ja kotoisa olla.

-Karoliina-

Kuvat: Aarrekid – Aarre / AW2018-2019

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X