kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 18.08.2018

Tule kuuntelemaan ensi viikolla mun luentoa!

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Huomenta keskeltä häähumua! Ajattelin kipaista tänne noopeasti vinkkaamaan eräästä asiasta, joka koskee ensi viikkoa.

Olen nimittäin torstaina puhumassa Mothers in Business -jengin tapahtumassa Helsingissä. Meinaan vetäistä sellaisen tunnin (jaiks) aika omakohtaisen setin siitä, miten olen päätynyt nykyiselle alalleni, mitä arjen pyöritys tällaisen työn kanssa vaatii, mitä kompastuskiviä ja onnistumisia olen kohdannut sulloessani uraa ja perhe-elämää samaan pakettiin ja paljon muuta.

Tilaisuus ei ole avoin, vaan se on tarkoitettu ainoastaan MiB:n jäsenille. Joten jos haluat tulla kuulemaan meikäläisen jorinoita, liity MIB:iin tästä linkistä. Kun olet jäsen, saat sähköpostiisi tarkemmat speksit puheenvuoroni kellonajasta ja paikasta. Suosittelen liittymistä. Koko vuoden jäsenyys maksaa vaivaiset 30 euroa.

Ihanaa lauantaita!
-Karoliina-  

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X