kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 23.08.2018

10 minuutissa valmis vuohenjuusto-kidneypapupasta. (Ilman sitä pastaa!)

Teksti
Karoliina Pentikäinen

 

// Kaupallinen yhteistyö: Bonduelle // 

 

 

Mä tykkään ruuasta sillä tavalla, kun se oikeasti ja rehellisesti on. Sellainen aivan toisenlaiseksi prosessoitu ruoka, mitä ainesosat itsessään ovat, on mulle usein kauhistus. Ja siksi mä tykkään, että kerma on kermaa, eikä mitään kermankaltaista litkua. Pasta pastaa, pihvi lihaa ja sitä rataa.

Tästäkin huolimatta olen tässä viime viikkoina ihastunut pastaan, joka ei ole oikeasti pastaa. Tosin tämän ruuan puolustukseksi pitää sanoa se, että pastaa ei ole korvattu millään omituisella aineella. Vaan ihan kausivihanneksilla, kesäkurpitsalla ja porkkanalla.

Seuraavaksi esittelenkin teille ihan superkätevän arkiruokareseptin, joka hellii kehoa, makunystyröitä ja mieltä. Plus on todella nopea tehdä. ”Pastan” lisukkeina toimivat vuohenjuusto ja Bonduellen punaiset kidneypavut. Kirjoitin teille Bonduellen historiasta enemmän täällä parin viikon takaisessa kikhernetahnapostauksessani, mutta sanottakoon nyt tässä sen verran, että kyseessähän on perinteikäs ranskalainen yritys, joka on tunnettu laadukkaista, höyrytetyistä purkkikasviksistaan. Uutta Bonduellelle ovat nämä En liten Twist -pakkaukset, jossa on kaksi pikkiriikkistä purkkia papuja saman pahvikuoren sisällä. Nyt ei siis tarvitse avata isoa purnukkaa, vaan pieni purkki on sopiva evääksi otettavaksi, yhden hengen talouksiin tai kuten minun ohjeessani: yhdeksi toisten tuotteiden kanssa käytettäväksi, joten papuja ei tarvitse tällä kertaa niin suurta määrää.

Porkkana-kesäkurpitsa”pasta” vuohenjuuston ja punaisten kidneypapujen kanssa  (2 annosta)

  • 3-4 porkkanaa
  • 1 kesäkurpitsaa
  • mustapippuria
  • oliiviöljyä
  • suolaa
  • 3-5 rkl/palaa pehmeää vuohenjuusto (purkista tai pötköstä). Ei siis sitä juustoa, jossa on kovat kuoret.
  • 1 purkki Bonduellen punaisia kidneypapuja

 

  1. Suikaloi porkkana + kesäkurpitsa kuorimaveitsellä ohuiksi suikaleiksi.
  2. Kuullota ne pannulla öljyssä. Mausta lopuksi suolalla ja pippurilla. Sekoita kidneypavut sekaan niin, että nekin lämpiävät.
  3. Sekoita joukkoon vuohenjuusto niin, että se sulaa kokonaan ”pastan” sekaan.

 

Hyviä herkkuhetkiä! 

-Karoliina-

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X