kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 25.08.2018

Vuosikymmenteni paras ihonkuorinta

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Mä olen vuosien saatossa kokeillut kymmeniä ja taas kymmeniä kuorintoja kasvojen iholle. Monet niistä ovat olleet yhtä tyhjän kanssa, muutamat niistä ovat ansainneet pari ylistysmainintaani, koska en ole paremmasta tiennyt.

Hyvät fibat on jäänyt Dermalogican Microfoliant-kuorinnasta, joka kirkastuttaa ihan oikeasti ihoa. Kyseessä on kuitenkin ollut sellainen kevytkuorinta, ei mikään tehotuote. Monesti olenkin uskonut, että sellaisen täysin freesin olon saisi vain kauneushoitolan ihonpuhdistuksesta. Mutta tiedättekö mitä? Nyt olen löytänyt sellaisen kuorinnan, joka ihan oikeasti tekee ihmeitä naamalle. Ja MELKEIN saman tuloksen kuin jokin kosmetologin tekemä käsittely. Ihan huikeaa!

Kerroin tästä tuotteesta jo hiukkasen kevään Ego-postauksessa, mutta nyt koko kesän käytettyäni en voi kun hehkutella näitä Whamisan kuorintalappuja ihan kympillä. Mulle tulee todella harvoin varsinaisia finneja, mutta ihon alle kertyy – varsinkin leukaan – sellaisia valkeita ihon alaisia näppyjä, joita vain hyvällä tsäkällä saa puristettua ulos. Tali jää siis jotenkin jumiin.

Olen koittanut monia kuorintoja juuri siloittamaan ja puhdistamaan tällaista ihoa, mutta mikään ei ole auttanut. Paitsi nämä Whamisa kuorintalaput. En tiedä, miten lappuset sen tekevät, mutta käytön jälkeen iho on aina ihanan sileä ja heleä.

Nyt minulla on meneillään jo toinen purkki. Olen kuorinut ihon 1-2 kertaa  viikkossa lapuilla. Koska laput eivät ole mitään halpoja, olen alkanut puolittaa laput saksilla kahtia. Riittää oikein hyvin. 

Sellainen vinkki lauantaihin. Meillä on pitkästä aikaa A:n kanssa kahdenkeskinen viikonloppu meneillään. Eilen meillä oli ystäviä syömässä ja tänään….ihanaa, tänään voi mennä tasan sinne, minne nokka osoittaa. Ei suunnitelmia! Välillä näinkin.

-Karoliina-

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X