kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 27.08.2018

2 viikkoa täysin luomuilla ripsillä! Kuvat ja fiilikset.

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Moni teistä onkin ehtinyt jo instassa kysellä, miten elo omien luomuripsien kanssa on sujunut. Tältä ne nyt näyttävät arkimeikin kanssa. Jossa toki on hakemista, koska enhän varsinaisesti ole meikannut arkena silmiäni vuosiin. 

Välilä on tullut kova ikävä tekoripsiä. Niiden kanssa kun koin näyttäväni nätimmälle siksi, että ne loivat ikään kuin tummat raamit silmille. Oma silmienvärini kun on aika todella vaalea ja se on minusta vähän hassu kontrasti muuten tummiin piirteisiini. 

Toisaalta olen joinakin aamuina jopa ihan ilolla katsonnut luomunaamaani. On ollut kiva nähdä itsensä pitkän ajan jälkeen täysin luonnontilassa ja mikä kummallisinta, ei ilman meikkiä liikkuminenkaan ole tuntunut mitenkään ihmeelliselle. Ennen siskoni häitä olin jopa kaksi päivää täysin ilman meikkiä, vaikka liikuttiin ympäri ämpäri Tamperetta ja Jämsää. Ennen olen sentään taivuttanut aina ripset, laittanut kulmat geelillä ja peittänyt ihopunoitukset, mutta nyt en tehnyt edes sitä. 

Ärsyttävintä tässä elämässä ilman ripsipidennyksiä on kuitenkin ollut aamut ja erityisesti illat. En ole nimittäin vielä löytänyt oikein tapaa, miten meikkaisin silmäni aamuisin niin, että A)aikaa ei menisi kauheasti JA b)saisin silmiini vähän lisää tummuutta. Illoissa inhoan meikinpesua. Se tuntuu niin työläälle, kun mustaa saa hinkata silmistä pois usean pumpulilapullisen verran. Minun kun on ”pakko” käyttää vedenpitävää ripsaria, koska ei-vedenpitävä ei pidä ripsiä taivutettuna koko päivää. 

Toivon, että omat ripset kasvaisivat tästä vielä rutkasti lisää. Niiden tuuheus on tosin onneksi ollut positiivinen yllätys. Mutta ehkä tosiaan opin elelemään ja katselemaan itseäni ilman lisäosasiakin silmissä! En lupaa mitään loppuelämän luomuilua, mutta alku on ainakin lupaava. 

-Karoliina-

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X