kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 01.09.2018

Nordic Designers´ pop-up shop taas Kampissa!

Teksti
Karoliina Pentikäinen

// Kaupallinen yhteistyö: Nordic Designers´ pop-up shop // 

Nyt jo kuudetta kertaa järjestettävä Nordic Designers´ pop-up shop avaa ovensa tänään taas Kampissa. Syys-, loka- ja marraskuun kampissa majaileva pop up pitää sisällään tälläkin kertaa eettisesti ja ekologisesti valmistettuja kotimaisia vaate- ja asustemallistoja. Naisten- ja miestenvaatteiden sekä asusteiden lisäksi kaupassa on myös koruja ja lastenvaatteita.

Nordic designers´ konseptin on lanseerannut Piia Hänninen vuonna 2016. Vaatesuunnittelijan taustan omaava yrittäjä on halunnut luoda alustan ja ostopaikan kotimaisille, eettisille ja ekologisille suunnittelijamallistoillle ja tuoda sen lähelle kuluttajia kauppakeskukseen. Pop onkin eräänlainen haaste epäeettiselle massatuotannolle ja kestämättömälle kulutusajattelulle.

Nordic Designers´ pop-up shopin rekeillä ja hyllyillä on tänä vuonna nähtävillä niin tuttuja merkkejä kuin ihan uusiakin tulokkaita. Esimerkiksi Of Happines X 40 -merkin joogavaatteet ja Letkiän ysärifibaiset vaatteet ja asusteet. 

Nordic Designers´ pop-up shop, kauppakeskus Kamppi, 3. kerros

1.9. -29.11.2018

ma-pe 9:00-21:00, la 9:00-19:00 ja su 12:00-18:00

-Karoliina-

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X