kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 07.09.2018

Perjantain asu, nro 1. Täydellinen arkipikkumusta ja leoparditennarit

Teksti
Karoliina Pentikäinen
5 kommenttia

Funtsailin tuossa viime sunnuntaina, että voisin osin vähän uudistaa tätä blogia. Mm. kehitellä uusia postaussarjoja. Yksi niistä tulee olemaan ainakin tämä tänään alkava perjantain asu -sarja. Ei mitenkään innovatiivinen tai uniikki tämä ootd-aihe, mutta minulle sillä tavalla uusi, että todella harvoin teen pelkkiä asupostauksia. Siitäkin huolimatta, että kuten tiedätte, rakastan kauniita vaatteita.

Tässäpä siis sarjan ensimmäinen osanen. Toteutetaan sitä vähän samassa hengessä kuin viikon kirppislöytä -sarjaa.

Asu: Musta, pitkähihainen mekko ja perustennarit.

Merkki: Mekko, Makia*. Tennarit, Vans.

Hankintapaikka: Mekko saatu blogin kautta, kengät ostettu vuosia sitten (muistaakseni alesta).

Käyttöönottotoimenpiteet: Mekon silitys. Kengät pesen tasaisin väliajoin pesukoneessa.

Käyttökohde: No  mekkohan on tällainen täydellinen ”menkkamekko”, jonka jokaisen naisen tulisi omistaa. Eli toisin sanoen väljä, tumma mekko, joka ei purista mistään. Mutta on silti siisti ja menee oikeastaan mihin tilaisuuteen hyvänsä. Tai siis ainakin sellaisiin tilaisuuksiin, joissa minä käyn. Uskon pitäväni mekkoa ihan tavallisena päivänä töissä, mutta myös silloin, kun menen ulos. Voin kuvitella, että mekko sopii tällaiseen tilaisuuten esimerkiksi biker-saappaiden ja nahkarotsin kaveriksi. Kengät on puolestaan sitä peruskauraa, jota ilman en selviäisi. Tennarit kun sopivat niin moneen asuun ja niillä on helppo liikkua paikasta toiseen. Vansin lesti on mulle parempi kuin Conversen, vaikkakin pidän Conversejen sirommasta ulkonäöstä. Tähänkin sama käyttökohde, kun mekolla. Arkeen ja juhlaan, koska tykkään juhlia myös ilman korkoja. 

Hankinnan kannattavuus: Mekko 4/5, koska omalle kropalleni mekko saisi olla ehkä himppu verran enemmän a-linjaisempi. Mutta tiedän silti jo nyt, että tästä tuli yksi luottovaatteistani. Kengät 4/5. Nämä ovat palvelleet jo vuosia. Ja tiedän, että tulevat tekemään sen vielä pitkään. Ainoastaan kenkien leopardikuvio on ihanuudessaan myös pieni miinus. Näitä kun ei voi yhdistää kuin aika yksiväristen vaatteiden kaveriksi.

-Karoliina-

Kuvat: Noora Näppilä

*saatu tuote 

 

Kommentit (5)

Kiinnostaisi tietäää paljonko sinulle jää kaappeihin roikkumaan näitä blogin kautta saatuja vaatteita ja kenkiä? Tuokaan mekko ei sinulle täysin  (niinkuin itse totesit) istu. Entä esim ne Tokmannin Ivana Helsinki vaatteet? Oli aika kamalia rytkyjä, otitko itse käyttöön?

 Monelle naiselle tulee negatiivisia ajatuksia toisesta kauniista ja menestyvästä naisesta. Siinäpä se syy. Onhan näitä nähty. Moni tyytyväinen lukija ei kommentoi, joten olkoon tämäkin blogi siis henkireikä ja roskakoppa monelle ilkeälle naisenpuolelle, joka ei osaa rakentavasti kommentoida. Ilkeily ja kriittinen kommentointi kun ovat kaksi eri asiaa ainakin minun mielestäni. Itse olen ollut tyytyväinen lukija jo vuosia – otan tästä sen mikä hyvältä tuntuu enkä oletakaan, että kukaan bloggaaja koskaan voisi tuottaa 365 päivää vuodessa JUURI MINUA koskettavaa tekstiä.

Kiitokset Kolmistaan, ja ihanaa syksyä!

Takiainen, word!!

Karoliina, olet kaunis ja ihana ️

Jostain syystä sun blogia lukiessa mulle tulee usein ekaksi mieleen negatiivisia ajatuksia. En tiedä, miksi. Vaan nytpä haluan ihan tietoisesti jättää positiivisen kommentin. Näytät kuvissa nätiltä ja sulle sopii tosi hyvin nää tummemmat hiukset! <3 Aurinkoista syksyä! 

On totta, että tässä ammatissa vaatteita tulisi ovista ja ikkunoista, jos niin haluaisi. Mulla on ollut n 2-3 vuoden ajan jo periaate, etten ota vaatteita vaan vaatteiden vuoksi vastaan. Valitsen itse siis ne, jotka otan, jotta niitä todella tulee käytettyää. Ei kiinnostaa tukkia kaappeja vaatteilla, joka on kuvattu vain kerran ja jätettu sitten tyhjäpantiksi. Aika rumasti sanoit Tokmannin IVANA-mallistosta. Toki saa sanoa, jos sille tuntuu. Itse pidin niistä ja esim polvimittainen puuvillamekko on yksi mun mekkosuosikeista.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X