kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 14.09.2018

Perjantain asu, nro 2. Kirpputoritakki, kangaskassi ja melkein hyvät farkut.

Teksti
Karoliina Pentikäinen

 

Asu: Maastotakki, musta paita ja farkut, tennarit ja kangaskassi

Merkki: Maastotakki, second hand, Sidosteen t-paita, farkut Zara, tennarit Converse ja Sidoste-kangaskassi .

Hankintapaikka: Takin olen ostanut nettikirppikseltä. Paidan ja kassin olen saanut luontaisetuna töistä. Farkut on ostettu Ratinan Zarasta ja Converset…ei mitään hajua. Tennarit ovat ikivanhat.

Käyttöönottotoimenpiteet: Kirppiskamat pesen aina ennen käyttöä. Muut on aikanaan vetäistä pakasta päälle.

Käyttökohde: Takki on mun sellainen turvatakki, johon  voi kääriytyä ja jopa piiloutua hupun alle. Takki toimii kollarihousujen parina, mutta myös tällä tavalla vähän siistimmin farkkujen kanssa. Rakastan sitä, että takki on niin reilu. T-paita, kangaskassi ja tennarit menevät siihen peruskauraan, jota rakastan. Ne ovat tuotteet, joiden avulla arki on vaan helpompaa. Peruskuteet, jotka sopivat 95% mun vaatekaapin muusta sisällöstä. Olen kirjoittanut jo aikaisemmin, että mulle parhaat farkut löytyy aina Zarasta. Noh. Nyt on tullut niille voittaja, mutta niistä kerron lisää myöhemmin syksyllä. Mutta edelleen Zarat on oikein kelvolliset pöksyt päärynäkropalleni.

Hankinnan kannattavuus: Takki on täysi kymppi, koska se maksoi muistaakseni 7 euroa ja olen pitänyt sitä todella paljon. Tennarit myös nappiostos, koska mikä olisi asu, mihin valkoiset Conssit ei käy? Tottakai rakastan Sidosteen paitaa ja kassia – erityisesti niiden logoa – mutta varsinaisesti en olisi tarvitsemalla tarvinnut moisia. Paitoja ja kasseja kun on kaapit pullollaan. Mutta minusta on ihana tunnusta väriä – varsinkin Sidoste-”väriä” – joten siksi en näistä luopuisi. Farkut ovat alkaneet vähän luisia alaspäin käytössä ja saan kiskoa niitä jatkuvasti ylös. Siksi annan muuten niin hyville farkuille tässä kohtaa arvosanakis 8+-

-Karoliina-

Kuvat: Noora Näppilä

*saatu tuote 

 

 

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X