kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 21.09.2018

Perjantain asu, nro 3. Uniikki Ivana Helsinki -pitsimekko ja biker-saappaat

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Asu: pitsimekko, mustat sukkikset ja biker-saappaat

Merkki: Ivana Helsinki -mekko on uniikki sample sale -kappale, sukkikset Piecesin ja kengät Vamokselta*.

Hankintapaikka: Mekko on lainassa Ivana Helsingin Leninkilainaamosta, sukkikset aivan ikinavanhat (ehkä Vero Modasta) ja kengät Vamoksen nettikaupasta.

Käyttöönottotoimenpiteet: Ivanan mekko oli käyttövalmis. Leninkilainaamon idea on se, että kun palautat mekon, tulee se olla (tarvittaessa) huollettu. Kengät suihkutin puolestaan nahkansuoja-aineella ennen ekaa käyttökertaa.

Käyttökohde: Mekon lainasin alun perin erästä puhekeikkaani varten. Rakastuin mekon malliin ja materiaaliin. Harkitsin kauan mekon osto, mutta päätin silti lopulta palauttaa sen lainaamoon. Mulla on niin monta Ivanan pitsimekkoa, että sinänsä mekko olisi ollut mulle turha ostos. Kengät taas on juuri sitä peruskauraa, jotka tiedän yhdistäväni vähän kaikkien vaatteiden kanssa tänä syksynä. Tuolla postauksessa ne olivat neulevaatteiden kavereina.

Hankinnan kannattavuus: Mä en ole useinkaan lainannut vaatteita, joten kokemus oli mukava ja kannattava. Sain mekon tilaisuuteen (puhekeikoilla on erityisen tärkeää kokea olonsa vaatteissa mukavaksi), mutta en kuitenkaan joutunut ostamaan mitään uutta. Kengät ovat ainakin tällä tiedolla kympin hakinta. Kuten täällä postauksessa sanoin, oli tämä kenkämalli mulle täysin selvä valinta. Joku aidossa nahassa, matalassa korossa ja vetoketjussa viehätti. Kengät olivat yhtä aikaa naiselliset ja raffit.

-Karoliina-

Kuvat: Noora Näppilä

*saatu tuote 

 

 

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X