kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 29.09.2018

Viikon kirppislöytö: Muka-kristalliset lasit

Teksti
Karoliina Pentikäinen

TUOTE

  • 6 minikokoista jalkalasia ja yksi vielä pienempi snapsilasi

OSTOPAIKKA

  • Hankasalmen Aseman Kirppari

HINTA

  • 2e (6:sta lasista yhteensä) + 30 senttiä (matala lasi)

KÄYTTÖKOHDE

  • Jalkalasit lapsille hienompiin kattauksiin (ikään kuin aikuisten viinilasien tilalle). Tai sitten avec-laseiksi (jos ikinä teen hienommat kahvikuppikekkerit). Pieni yksittäinen lasi esimerkiksi kylppärin tasolle niin, että siihen saa laitettua pari lyhytvartista kukkaa koristamaan vessaa.

KÄYTTÖÖNOTTOTOIMENPITEET

  • Konepesu

ARVIO OSTOKSEN KANNATTAVUUDESTA

  • Jos totta puhutaan, eihän me laseja tarvita. Mutta nuo vanhat astiat kun sattuvat vaan olemaan heikkouteni. Minusta lasit olivat kauniit, vaikkakaan ei mitään kristallia. Harmittaa tosin vähän, kun olin pakannut lasit kassiin huonosti ja osaan oli tullut matkalla särö. Toisekseen tällaiset snapsilasit eivät ole käytössä mun juttu. Juon kyllä esimerkiksi konjakkia, brändiä ja fernettiä, mutta haluan juoda sen aina isosta lasista pienillä siemauksilla. Tulee jotenkin sellainen ”shottijono-olo”, jos kaataisi juoman pikkiriikkiseen snapsilasiin. Inhoan nimittäin sellaisia rapujuhlien kirkkaita napsuja.

OSTOKSEN HINTA-LAATU -SUHDE

  • 3/5. Lasit ihanat, mutta varsinainen todellinen tarve puuttuu.

-Karoliina-

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X