kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 08.10.2018

Voita liput Superwood-festareille!

Teksti
Karoliina Pentikäinen
47 kommenttia

// postaus toteutettu yhteistyössä Ivana Helsingin kanssa//

Luulitko, että festarikausi on jo ohi? Ehei. Nyt se rytinä vasta alkaakin!

The Superwood Festival by Ivana Helsinki on nimittäin taas kerran käsillä. Itse asiassa enää vain yhden arkiviikon päässä. 45-tuntinen ”aikuisten kesäleiri”, jossa pääsee arkea pakoon kokonaiseksi viikonlopuksi, järjestetään ensi viikonloppuna Hotel Rantapuistossa, Helsingin Vuosaaressa.  

Superwoodhan on aivan uniikki konsepti, jossa festarit tuodaan kokonaisvaltaisesti hotelliin ja sen alueelle. Ohjelma tapahtuu hotellissa, mutta hotelliin on mahdollista jäädä myös yöksi niin, että seuraavana päivänä menoa voi jatkaa suoraan sängystä noustua. Eikä festarointi rajoitu vain musiikkiin, vaan tarjolla on jos jonkinmoisia kulttuurielämyksiä muiltakin taiteen aloilta. On keskusteluja, ihanaa kasvisruokaa ja Paola Suhosen luotsaama Wood Tour.

Kommentoi tähän alle ”hep”, ”höp”, ”valitkaa minut” tai mitä tahansa muuta, ja olet mukana KAHDEN yhden päivän Superwood-lipun arvonnassa. Koska festarointiin ei ole enää pitkä aika, arvonta päättyy keskiviikkoaamuna (10.10.2018)  klo 8.00. Ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti heti arvonnan loputtua.

Ihanaa uutta viikkoa! Ja jos et luota onneesi, lippuja festareille voi ostaa täältä.  Kannattaa olla nopea, koska koko viikonlopun festaripaketti on jo myyty loppuun. 

-Karoliina-

 

 

Kommentit (47)

Täällä! 🙂
Mahtavaa!

Hop ja hep, tämä olis aivan ihana!

Ooh olis ihana päästä mukaan

Hep hep hop hop, syysloman kohokohdaksi!

Oooh. Musaa ja hotelli. Niin ihanan nelikymppistä. Aikuisuus, I’m ready!

Hep, ehdottomasti mukana arvonnassa. Voitto toisi piristystä ja pitkästä aikaa kahdenkeskeistä aikaa miehen kanssa lapsiperheen arjen tasapainoksi <3

Oiii! Olisi ihanaa päästä festarille! ️

Tonne olis niin ihana päästä hyvän ystävän seurassa!

Vaude! Olispa mahtava huipennus tähän syksyllä vietettyyn parin viikon ”kesä”lomaan 🙂

Hephephep! Ihan paras artistikattaus etenkin lauantaina! Musaa, metsää, luontoa ja ihmisiä. Olis täyttä timankia tähän viikkoon ja täydelliseen ruska-aikaan!

SOS. Väsynyt opetäti piristyksen tarpeessa. Ois huisia!

Nyt on just sellainen fiilis että viikonloppu metsissä tulisi tarpeeseen <3.

joo! tän vuoden ekat festarit 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X