kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 15.10.2018

(Mun) mies ja Muumi-vaatteet. Voiko se toimia?

Teksti
Karoliina Pentikäinen

//Kaupallinen yhteistyö: Makia Clothing// 

Mä olen joskus tainnut sanoa, etten erityisemmin pidä Muumi-aiheisesti vaatteista. Ja sen jälkeen olen joutunut pyörtämään sanani monta kertaa. Koko homma alkoi Ivana Helsingin muumivaatteista, joihin rakastuin mallisto toisensa jälkeen. Ja nyt saman teki Makia!

Tänä aamuna lanseerattiin Makia X Moomin -malliston ensimmäinen osa, joka pitää sisällään liki viisikymmentä Muumi-aiheista vaatetta, asustetta ja tuotetta. Mallisto pohjautuu Muumipappa ja meri -kirjaan ja sen värimaailma liikkuu mustan, valkoisen, harmaan ja keltaisen sävyissä. Vaatteiden muumihahmotkin kunnioittavat alkuperäisi muumeja ja kirjan ainutlaatuista tunnelmaa. Näiden vaatteiden halutaan olevan yhtä ajattomia, ja samalla aina ajankohtaisia, kuin itse kirjakin on.

Makia X Moomin -mallisto on suunnattu erityisesti miehille, ja se näkyy esimerkiksi kauluspaitojen leikkauksissa. Silti tuottet ovat kuitenkin niin unisex-henkisiä – kuten Makialla usein muutenkin – että ne menevät tietysti myös muille sukupuolille. Jotenkin itse ajattelin aluksi ahdasmielisesti, kuinkahan muumit taipuvat nimenomaa miestenvaatteisiin. Ja sain näpäytyksen nenälleni, kun näin malliston. Vaatteiden tyyli, vähäeleisyys ja värimaailma ovat sellaisia, etteivät ne ole lapsellisia, saati rajaa mitään ihmisryhmää pois. Kurkkaa koko mallisto täältä. 

Mukavaa iltaa muumitunnelmissa!

-Karoliina-

Kuvat: Noora Näppilä 

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X