kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 19.10.2018

Perjantain asu, nro 7. Raskausmahakengät, puristamattomat farkut ja muhkea neule

Teksti
Karoliina Pentikäinen
22 kommenttia

 

Asu: neule, farkut ja nilkkurit

Merkki: neule, H&M, farkut Neuw Denim*, kengät Vagabond

Hankintapaikka: Farkut olen saanut Neuwlta, mutta sovittanut alunperin INCH Storessa. Paidan olen ostanut Hämeenkadun Henkalta ja kenkien ostopaikkaa en edes muista.  

Käyttöönottotoimenpiteet: Kengät suihkutettu nahkasuojalla. Muille en ole tehnyt mitään.

Käyttökohde: Farkut kuuluvat samaan ”pakettiin” kuin aikasemmin esittelemäni Neuw:n ne täydelliset siniset farkut. Mallikin on sama, eli korkeavyötäröinen Marilyn. Kuten jo farkkupostauksessa kerroin, ovat nämä Neuw:n yksilöt pelastaneet syksyni. En oikein edes tajua, miten sama pari farkkuja voi olla yhtä aikaa niin mukavat päällä, mutta kuitenkin napakat. Inhoan niitä lörähtäneen tuntuisi jeggareita, joilla olo ei ole skarppi vaan ennemminkin sellainen, että olisi lähtenyt kalsareissa liikkeelle. Jostain syystä Neuwt eivät tunnu yhtään leggareille, vaan oikeille farkuille. Mutta ovat silti yhtä aikaa tosi pehmeät, eikä mulle edes tule mahakramppia näistä pöksyistä (kuten mun entisistä all time -suosikeista). Nämä farkut käytetään arjessa ja juhlassa. Neule on yksi tämän syksyn syntiostoksistani. Se ei ole kotimainen, ei edes eettinen. Olen kuitenkin pitänyt niin tiukkaa linjaa koko vuoden, joten sen suhteen lipsuminen oli sallittua. Muuten en sitten tiedäkään! Halusin muhkean olkapäät paljaaksi jättävän neuleen, mutta en ollut varma, haluanko pitää tämäntyyppistä, ei-aivan-klassista, paitaa montaa vuotta. Siksi en uskaltanut sijoittaa vielä kotimaiseen vastaavaan. Paita on kyllä ollut aivan ihana. Rakastan sen muhkeuden ja toisaalta paljastavuuden komboa. Olen juhlinut tässä paidassa jo yhden ravintolan avajaiset, mutta samalla pitänyt paitaa myös arkena töissä. Monitoimipaita siis tämäkin. Kenkien käyttökohde on niin ikää arki ja juhla.

Hankinnan kannattavuus: Kuten jo aikaisemmin todettu, on NEUWt mulle farkkujen aateliaa. Täydellinen merkki juuri mun kropalle ja tarpeille. Neuleen kannattavuus onkin kaksipiippuinen juttu. Rakastan paidan ulkonäköä, muhkeutta ja väriä. Ja olen tästä syystä pitänyt neuletta paljon. Eettisyyden näkökulmasta paita ei silti ollut mikään kannattavuuden perikuva. Todellakaan. Kengät ovat olleet aivan huippukannattava ostos. Olen ostanut ne syksyllä 2009 (vai jo aikaisemminkin?). Siis jumankekka 9 vuotta vanhat popot, joita käytän edelleen joka ikinen syksy ja talvi viikoittain! En tiedä, ovatko kiilakorot jo aivan out, mutta itse rakastan näiden kenkien ulkonäköä ja erityisesti sitä, miltä ne tuntuvat jalassa. Korot, joilla on kiva kävellä! Nämä olivat muuten kengät, jotka pelastivat loppuraskauteni marras-joulukuussa 2010. Sain loppuraskaudessa nimittäin kovat selkäkivut, enkä voinut kävellä ilman näitä kenkiä. Nämä kengät nimittäin laittoivat selän asentoon, jossa kipu ei tuntunut. Siinä minä sitten vaapuin mahani kanssa, kollarihousuissa ja koroissa.

-Karoliina-

Kuvat: Noora Näppilä

*saatu tuote 

Kommentit (22)

Tää on ihan selvä klikkien kalastelu postaus otsikkonsa puolesta. Otsikko antaa ymmärtää, että olet NYT raskaana ja sekös ihmisiä kiinnostaa.

Tuo neulehan on akryyliä (tsekkasin H & M:n sivuilta). Miksi ostat niin huonolaatuisen muovivaatteen? Ei kovin ekologista sekään…

Että ihan jaksoit mennä etsimään tämän vaatteen ja katsoa sen materiaalin? 😀 Karoliinahan itse tuossa postauksessa myös sanoo, että ostos ei ollut eettinen. Joten tämä sun huomio nyt ei ollut mikään uutinen..

Karoliina on vain toitottanut monesti (tätä postausta seuraavassakin postauksessaan), että syynää kaupassa materiaalilaput aina tarkasti. Kas kummaa kun ostaa silti akryyliä. Sitä vain ihmettelin

Seuraavassa postauksessa puhutaan astioista. Tuskinpa yksi akryylineule kenenkään maailmaa kaataa. Tälläsissä asioissa voi ottaa sen pienen järjen käteen eikä ajatella niin mustavalkoisesti.

Olet puhunut paljon kotimaisten vaatteiden puolesta ja nyt sitten esittelet henkkamaukan halpis-”neuletta”, että olipa hyvä ostos…??

Oletpa tosi kaunis näissä kuvissa ️ Ja ihana tuo paita! Noihin farkkuihin pitää kyllä myös tutustua paremmin

-Anna

Sulla on kyllä ihan täydellinen kroppa!

Sun hiukset on tosi kivasti näissä kuvissa!

Apua mikä myötähäpeä. Oikeastiko Karoliina itse tai joku läheinen syöttää tänne noita ylläolevan kaltaisia viestejä?

Ehkäpä kaikki eivät ole samanlaisia ilkeilijöitä, jotka haluavat keksiä joka asiasta jotain negatiivista bloggaajan niskaan. Maailmassa on olemassa ystävällisiäkin ihmisiä, jotka haluavat levittää positiivisuutta paskan sijaan.

Tervehdys.
Jos joku saa tästä kirjotuksesta vedettyä tollaset herneet kuin nuo ekat viestit, niin noloa. Kertoo enempi niistä ihmisistä itsestään. Hankkikaa elämä ja menkää eteenpäin.

Musta on hyvä että tuot myös jotain halpaakin vaatetta esittelyyn. Inhimillisyyttä.

Ihanaa kun jaat aika henk.kohtasiakin asioita elämästäsi blogissasi. Olen itse saanut niistä voimaa elämääni. Kiitos siitä

Hahaa! Mäkin on jo jonkin aikaa spekuloinut, että Karoliina on raskaana (en tiedä mistä olen sellaisia viboja saanut), ja nyt tietysti tulkitsen otsikon niin, että ahaa, nyt asia on julkinen ja vielä katsoin, että tossa ekassa kuvassa näkyy suloisesti kasvava masu, näkee siis sitä mitä haluaa!

millaisen takin kanssa käytät tuota neuletta? Mulla on sama, mutta takin kanssa vähän arvon aina..

Siis olen ihan järkyttynyt minkälainen taso kommentoinnissa on. Miksi porukka tulee tänne etsiäkseen pelkkiä virheitä toisesta ihmisestä ja puuttuakseen kaikkeen tekemiseen? Oksettavaa.

ENTINEN jääkiekkoilija sekä Iholla-tähden ex. 😀

Niin no, on pikkasen naiivia ajatella, etteikö kirjoittaja olisi juurikin klikkausten tavoittelussa tietoisesti laittanut tuota sanaa ja tarkoittanut, että vihjailempa hieman olevani raskaana. Ei ole ihan sattumalta tuo sana keksitty ja laitettu tuohon alkuun. Oikeasti ihmiset spekuloi Karoliinan raskaudella aika paljonkin, että koska se vauva tulee ja postaus oli otsikoitu juuri siten, että uteliaisuus heräisi: josko vihdoin jääkiekkoilija ja eronnut Iholla-tähti saavat lapsen. Koko blogihan on ostojuhlaa/kulutusjuhlaa ja maailman täydellisimmän suhteen raportointia postaus toisensa perään.

No kylläpäs taas vedetään alta lipan. Hesarin painetussa lehdessä ei ollut kuvaa eikä mainittu blogin nimeä. Vasta kun rupesin lukemaan juttua, yhdistin nimen tähän blogiin.

Tässä varmaan paljolti myös tulkintaeroista kyse, jostain syystä nimittäin itse tulkitsin otsikon niin kuin kirjoittaja oli sen tarkoittanut. Mutta toisaalta ymmärrän myös teidän tulkinnan.

Hesariin liittyvää kommenttia pidän hieman epäreiluna, itse ajattelisin että toimittaja on haastatellut mielellään sellaista henkilöä, joka jo jollekin joukolle tuttu. Itsekään en olisi välttämättä kiinnostunut lukemaan artikkelia ilman, että olisin kiinnittänyt huomiota Karoliinan kuvaan. Toisekseen toimittajan on ollut helpompi valita sellainen henkilö haastateltavaksi, joka on jo itse puhunut aiheesta, näin haastateltavan etsintään ei kulu niin paljon aikaa.

Eiköhän se Hesari itse etsi haastateltavat eikä haastateltava Hesaria.

Kyllä. Ja vastaava on ollut aiemminkin kun bloggaaja kertoi siitä oireyhtymästään joka saa mahan näyttämään siltä kuin olisi raskaana. Selvää klikkien kalastelua minkä toisaalta ymmärtää, kun blogi on nykyään täysin kaupallinen. Tokihan blogiin tarvitaan mahdollisimman paljon kävijöitä.

Kaiken huippu oli mun mielestä se, että jopa Hesari kirjoitti tämän bloggaajan immuunipuutoksesta tms. Ei voi oikeasti olla lukijat niin kortilla, että niitä pitää haalia lisää tilittämällä sanomalehdelle diagnoosistaan.

Näkyy sinuakin kiinnostavan :):)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X