kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 01.11.2018

6 tuotetta, 6 minuuttia = Mun arkimeikki!

Teksti
Karoliina Pentikäinen
11 kommenttia

Multa on toivottu meikkipostausta monta kertaa. Mutta joka kerta se on tuntunut hassulle, koska en koe, että A) meikkaan hirveästi tai B)osaisin mitään erikoisia kikkoja.

Päätin kuitenkin haastaa itseni alueelle, mistä harvemmin kirjoittelen. Ja niinpä tässä on nyt yksinkertaisuudessaan stoori, miten mun arkimeikki syntyy. Jatkossa voin kuvata mun upgreidatun arkimeikin ja vaikka juhlameikinkin, jos tällainen tuntuu teistä mielekkäälle.

Mun tavallisen aamun arkimeikki töihin koostuu kuudesta tuotteesta. Ja maksimissaan hommaan menee myös se kuusi minuuttia. Nämä kaikki hommat tapahtumat siis sen jälkeen, kun olen pessyt aamulla kasvoni vedellä ja iskenyt piilolinssit päähän.

MEIKÄLÄINEN ILMAN MEIKKIÄ.

  1. Ihon kosteutus. Yleensä käytän Madaran päivävoidetta, mutta viime aikoina olen laittanut päivävoiteen tilalle muutaman kerran viikossa näistä Madaran ampulleista joko Energiser- tai Lifting-boostia*. Ohjeessa sanotaan, että näiden päälle pitäisi vielä lisätä yö- tai päivävoide, mutta mä olen mennyt päivisin ihan vaan ampullien tehoilla.
  2. Koska en käytä arkena kasvoilla meikkivoidetta, enkä omasta mielestä tarvitse juuri peittävyyttää poskille ja otsaan, peitän nenän ja leuan punoitukset, sekä tummat silmänaluset ainoastaan Hyntin peitevoiteella. Kallista, mutta ihan parasta. Olen kirjoittanut tuotteesta enemmän täällä. 
  3. Kulmat mä laitan joko ripsiharjan ja hiuslakan kanssa ojennukseen. Tai sitten sudin vanhaa Lumenen geeliä.

    IHO KOSTEUTETTU, PEITEAINE LAITETTU JA KULMAT GEELISSÄ. 

  4. Ripsien taivutuksen jälkeen mä levitän Maxfactoryn 2000 calories-ripsiväriä (vitsi, miten karmea nimi). Mun ehdoton lempparihan on Helena Rubinsteinin Lash Queen Feline Black -ripsari (suosikki jo vuonna 2014), mutta arkikäytössä menee tämä huokeampikin – vähemmän dramaattisen efektin tekevä – yksilö. Siinä, missä Lash Queenia voi sutkia monta kerrosta kuivumisen jälkeenkin päällekkäin, kannattaa tätä taas laittaa kerroksittain niin, ettei edellinen kerros ole ehtinyt vielä kuivua kokonaan. Sain kaverilta vinkin tähän maskaraan ja hän kertoi, että tämän ripsarin kanssa ripset eivät taivutuksen jälkeen suoristu, kuten useimpien ripsareiden. Niin totta! Tämä pitää ripset yläilmoissa koko päivän.
  5. Essencen Mosaic Blush-poskipunassa on paras sävy, mihin olen koskaan törmännyt. Laitan sitä hieman poskiin ja huuliin.
  6. Lopuksi sutaisu maailman parasta aurinkopuuteria, eli Kikon aurinkopuuteria. Siitä olen kirjoittanut jo vuonna 2017 enemmän asiaa täällä. 

TADAA. KUUSI MINSAA JA KUUSI TUOTETTA.

Ja siinä se on! Arkinaama ehostettuna! Olisiko muuten joku tuote, joka korvaisi Hyntin ja kosteutuksen niin, että tarvitsisi laittaa vaan yhtä tuotetta koko naamaan? Joku kosteuttava CC/BB-voide tai jotain sellaista? 

-Karoliina-

*tuote saatu

 

Kommentit (11)

ACO:lta löytyy aivan ihana voide. CC cream voide . Aivan paras !!!

Tämä uusi luonnollisempi tyyli hiuksissa ja ripsissä on muuten ihana! Näytät tosi raikkaalta ja kauniilta 🙂

Kikon meikit on kyllä ihan parhaita 🙂 Ja ainakin Italiasta ostettuna todella edullisia. Kikon myymälä on on vakiopaikka aina Italian reissuilla. Olen mm löytänyt sieltä mm aivan mahtavan sinisen ripsarin ja hintaa taisi olla viimeksi kuuden euron kieppeillä.

Me ollaan koko suvun naiset hurahdettu Kikon aurinkopuuteriin. Pitää ensi kerralla tutustua muihinkin tuotteisiin, kun pääsee Kikoon. 

Absolutionin creme du teint. Sillä saa kuulaan meikkipohjan, ja voide myös hoitaa ihoa sekä suojaa auringolta. En itse pidä vahvasti pakkeloidusta ihosta lainkaan, mutta valitettavasti nykyään tarvitsen vähän peittoa. Tämä on ihan täydellinen, kannattaa kokeilla. Ja tosi riittoisa, suhteessa hieman arvokkaampi hintansa tasaantuu sillä.

Kiitos vinkistä. Googlailin jo!

Hei! Tosi kaunis olet noin luonnollisena. Voiko käyttämääsi poskipunaa siis laittaa myös huuliin? Onko se voidemaista? Kuulostaa kätevälle jos värikin hyvä 🙂
P. S Suosittelen Madaran cc voidetta. Kaunis ja kuulas mutta tosi kevyt meikki.

Toi on ihan perus puuteriposkipuna. Mutta mä laitan yleensäkin samaa meikkiä eri kohtiin naamassa. Nehän on loppupeleissä kaikki samaa kamaa. Tota Madaraa mulla olikin kesällä. Jäi lopulta käyttämättä…en muista vaan, miksi 🙂

Kiitos vinkistä 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X